Gratis Simpoints en kado’s op De Sims 3 Store bij refentie

Referentie

Refereer een vriend(in) aan De Sims 3 Store om GRATIS SimPoints te verdienen! Maak verbinding via Facebook of kopieer je persoonlijke referentielink hieronder en plak hem in een e-mail om je vrienden vandaag nog te refereren! Als een bekende de eerste bundel met SimPoints koopt met behulp van de persoonlijke referentielink, krijg jij GRATIS SimPoints en een van de twee GRATIS exclusieve sets, ‘De Atleet en de Cheerleader’ of ‘Divatastisch’ (afhankelijk van de bundel die aangeschaft wordt). Je vriend(in) krijgt bovendien dezelfde exclusieve set GRATIS!

| De Sims 3 Store: ‘Referentie’ informatie pagina |

10 reacties

  1. Ja maar refereren is wat EA zelf gebruikt.

    Koppen maken voor nieuwspost is soms echt een vak apart 😛

    Even kijken wat EA NL er van maakt als kop: staat nog niet op De Sims 3 site in het nieuws.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *