In het zonnetje: Vampsessed

In de Nederlandse De Sims Community lopen allemaal Simfans rond die op hun eigen manier De Sims spelen en hun liefde (of verslaving) voor de game op allerlei manieren uiten. Dat kan het maken van dagboeken zijn, het maken van ingame video’s (machinima’s), het actief zijn op allerlei forums, het runnen van een fansite of een De Sims magazine en nog op veel meer andere manieren.

Een van die Simfans is Vampsessed: deze 16 jarige Belgische meid maakt mooie De Sims 3 Machinima’s, houd op ons forum ook nog eens leuk dagboek bij en is dus naast school reuze druk met haar favoriete game. Het is daarom tijd Vampsessed eens in het zonnetje te zetten en wat meer van haar te weten te komen.

S3N: De meeste machinima’s gaan over trieste dingen (overlijden & verloren liefdes). Is het moeilijker om een vrolijke machinima te maken? Of worden machinima makers gesponsord door zakdoekjes fabrikanten?

Vampsessed: Hahaha – Neen, ik denk niet dat machinima makers gesponsord worden door zakdoekjes fabrikanten, alhoewel dat wel interessant zou zijn. Volgens mij wordt je door een trieste liedje geïnspireerd en daar wil je dan een verhaal op bouwen.

Het kan ook liggen aan welke soorten films de maker het liefst naar kijkt. Als dat ‘Drama’ is, zal de maker automatisch meer drama filmpjes maken dan komedie. Een vrolijke machinima maken moet niet zo moeilijk zijn denk ik. Want ik zal je eens iets verklappen, ik ben laatst weer geïnspireerd door een vrolijke liedje dit keer.

| S3N interview: Vampsessed |

| klik hier om meer S3N interviews te lezen |

4 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *