Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims Middeleeuwen: interview met Rachel Bernstein

Gamespot heeft een 2 pagina’s lang interview online gezet met senior producer Rachel Bernstein over De Sims Middeleeuwen, het nieuwe spel dat in Maart 2011 in de winkels zal liggen. Bij het interview staan ook een paar mooie nieuwe screens; enkele hebben we hier neergezet en de rest kun je in dit topic op ons forum vinden.

Rachel beantwoord allerlei vragen over de rol van de karakters in De Sims Middeleeuwen zoals de smid en tovenaar, en het doen van quests / opdrachten. Het artikel zal zo snel mogelijk vertaald worden door Fransor.

| Gamespot: The Characters of The Sims Medieval |

Wil je meer weten over deze game kijk dan even op onze De Sims Middeleeuwen informatie pagina.

3 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen: interview met Rachel Bernstein”

  1. candycherry

    Ben eerlijk gezegd nog steeds niet helemaal overtuigd.. Maar ik ben echt een Sim-speler. Alle eindeloze god-/tycoon achtige games vind ik geweldig. Dit spel heeft wat meer een doel.. Volgens mij gaat het na een tijdje eentonig worden..
    Niet dat dat me tegenhoud om het te kopen natuurlijk! Ziet er wel heel leuk uit, en is weer eens wat nieuws 😀

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *