De belangrijkste nieuwtjes over De Sims van week 38

Het is weer zondag dus tijd voor ons S3N Nieuws Overzicht met daarin de belangrijkste nieuwtjes over De Sims van de afgelopen week kort samengevat. En deze week waren er 2 ’top stories’: het online komen van Barnacle Bay en eindelijk weer een nieuws over De Sims Middeleeuwen.

Ik wil vandaag echt met De Sims Middeleeuwen beginnen; daar hebben we zolang al niks meer over gehoord. Afgelopen week kwam er op Gamespot een Q & A met senior producer Rachel Bernstein online. Naast allemaal nieuwtjes over de verschillende karakters in De Sims Middeleeuwen en het doen van quests / opdrachten zaten er bij de Q & A ook flink wat nieuwe screens. Dit geheel nieuwe spel wordt toch wel erg leuk, jammer alleen dat we nog tot maart 2011 moeten wachten. De Q & A is door onze vertaalster Fransor vertaald naar het Nederlands dus jullie hoeven niks te missen.

Barnacle Bay, een nieuwe buurt / wereld van EA is donderdagochtend vroeg online gekomen. Barnacle Bay is voor 1650 Simpoints te koop op De Sims 3 Store en naast de ‘piratenbuurt’ zitten er ook wat objecten en kleding bij. De officiële trailer is wat saai maar dat past goed bij de buurt / wereld: echt super is Barnacle Bay niet en voor 1650 Simpoints had EA er best de Piratenbuit set bij mogen doen. Wel wonen Dina en Nina Heethart in die buurt; misschien kennen jullie die nog uit De Sims 2?

Wat betreft De Sims 3 Na Middernacht was het, in vergelijking met de week ervoor, relatief rustig. Er is wat bonus materiaal gevonden wat je kunt krijgen als je De Sims 3 Na Middernacht nu al besteld. En ook bij reserveren op de EA Store van de digitale versie krijg je iets extra’s. Wel is de Officiële De Sims 3 Na Middernacht pagina online gekomen en zijn de artworks van de box online gekomen. Bij elkaar leuk maar niets wereldschokkends.

Ook rondom De Sims 3 voor op Consoles is er geen wereldschokkend nieuws te melden. De Italiaanse fansite Edenstyle heeft een preview online gezet gemaakt tijdens een presentatie in Italië, Gamespot heeft een artikel over het delen en aanpassen van voorwerpen en de Duitse site Spieletipps heeft een review maar dat was het wel zo een beetje.

Wel zijn er nog 2 Nederlandstalige artikelen online gekomen over de De Sims 3 Console voor de Wii op NZone wat leuk is om even te lezen. En op de PS3Clan site een artikel over De Sims 3 voor de Playstation 3. Uiteraard zijn er ook wat nieuwe screens maar dat zijn er niet echt veel.

Over De Sims 3 Ambities voor de op iPhone & iPod Touch zijn er nog 2 reviews online gekomen en wel op Engadget en TouchGen. Voor de liefhebbers van De Sims 3 Ambities versie voor je mobiel zijn nieuwe screens en een artikel op Pockergamer.

Tenslotte nog wat korte nieuwtjes: op het First Look Event, dat volgend weekend in de Westergasfabriek in Amsterdam wordt gehouden, zijn geen De Sims games te zien. De Sims 3 DeLuxe zal niet te koop zijn in Nederland en België, en het eerste Simview Magazine kun je nu online lezen.

Zo dat was het wel weer voor deze week, ik hoop dat jullie er weer wat aan hebben gehad. Het is elk S3N weekoverzicht weer veel lezen en klikken dus het beste is om gewoon elke dag onze site én ons forum te bezoeken zodat je echt helemaal niks mist!

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *