Eerste Simview Magazine staat online

Simview heeft vandaag het eerste nummer van hun Nederlandstalig magazine Simview Magazine online gezet met van alles en nog wat over De Sims. Het magazine gaat onder andere over De Sims Middeleeuwen, Supersnelle Accessoires en heeft ook inrichtings & mode tips en nog veel meer. Simview is 30 pagina’s dik en ziet er erg mooi uit: lezen dus!

| Simview Magazine nummer 1 |

Je kunt het Simview magazine online lezen maar je wel eerst een account aanmaken.

15 reacties

  1. Wat is er erg aan registreren? Het kost nog geen minuut tijd en verder hoef je er niets mee, je kan gewoon je standaard naam gebruiken en wachtwoord en tada, je kan het lezen! Wat is het punt dan? XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *