Fans bouwen samen een wereld voor De Sims 3

SimFans staat er wel een beetje bekend om dat ze vaak leuke wedstrijden organiseren en ook Specials rondom een game doen, en dit keer zijn ze met iets nieuws gekomen.

Hun idee is namelijk dat elke fan (die mee doet) een huis bouwt voor op het eiland dat SimFans gemaakt heeft. Deze huizen worden samen gevoegd in de wereld en zo onstaat er, een door fans gebouwde, wereld voor De Sims 3.

Alleen Duitse simfans kunnen meedoen en aan het eind van het jaar zal de wereld / buurt te downloaden zijn. We houden jullie op de hoogte!

| Die SimFans Insel – Fans bauen gemeinsam eine neue Welt! |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

7 reacties

  1. Als ik het inschrijflijstje zo zie is het al bijna vol 😛 en het hele project loopt het hele jaar door: wordt nog lang wachten op het eindresultaat dus.

  2. Ja: hij is straks te downloaden maar ik kreeg net een DM op Twitter van Simfans dat het wel alleen voor Duitse Sims fans is. Denk vanwege de taal en toch zat mensen die meedoen.

  3. dat blijkt weer dat duitsland echt een sims land is, verder zou dat waarschijnlijk niet in nederland gaan lukken tenzij er echt veel fora komen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *