Community Spotlight Interview: addict1220

De Amerikaanse De Sims site heeft weer een interview online gezet met een Simfan en deze keer is het addict1220. Zij bouwt niet alleen veel huizen maar organiseert ook geregeld bouw uitdagingen op het Amerikaanse De Sims 3 forum.

Which aspect of creating did you struggle with the most? Which part felt most natural to you?
I have always believed I struggle most with architecture and the home’s exterior. I think this is because I usually want to create a house based on a concept (kind of like with my challenges), and I’m so excited to begin, I pretty much create a box! I have been really working hard on this recently and I hope some of my latest builds, along with a few I hope to share soon, show this focus. I think I’ve always been a bit of an idea person. This is probably why I enjoy challenge writing so much.

| Community Spotlight Interview: addict1220 * |

* Om op de Amerikaanse site te komen moet je wel even de ‘taal veranderen‘ naar Engels en dan United States. Vergeet niet de taal erna weer terugtezetten naar Nederlands > Nederland.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws Getagged

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *