Je kunt gewoon niet zonder!

Nintendo 3DS is vanaf Maart 2011 verkrijgbaar in Europa

Nintendo heeft aangekondigd dat de nieuwe DS, die de 3DS word genoemd, in Maart 2011 te koop zal zijn voor zowel Europa als de Verenigde Staten. De Nintendo 3DS is de opvolger van de DSi XL, de op dit moment nieuwste DS die te koop is in de winkels. De Nintendo 3DS zal in de winkel te koop zijn met een paar nieuwe spellen, zoals De Sims 3. Wel een belangrijk punt is dat de 3DS andere spellen krijgt dan de Nintendo DS Lite/DSi (XL).

Hoe veel De Sims 3 voor de Nintendo 3DS gaat kosten is nog niet bekend. Ben jij benieuwd hoe De Sims 3 er op de 3DS uitziet? Dan kan je in dit topic de eerste screenshots bekijken.

Bron: World of the Sims

Meer weten over De Nintendo 3 DS? Kijk dan deze Inside Gamer video:

| Inside Gamer: Uitgespeeld over de 3DS |

10 gedachtes over “Nintendo 3DS is vanaf Maart 2011 verkrijgbaar in Europa”

 1. Charge

  Ik kan echt niet wachten op de 3DS :D, alleen heb ik één opmerking:
  de 3DS is niet echt een opvolger van de DSI XL maar een totaal nieuwe handheld die 3d-beelden kan laten zien. Dat is ook gelijk de reden dat er andere gamecards ingaan dan die je nu hebt bij de DS(lite) en DSI(XL)

 2. Evelien

  het is wel leuk zo’n 3DS maar, wat weinig mensen niet weten is dat niet iedereen 3D kan zien (zonder speciale bril), het heeft te maken met oa je hersenen. Bovendien is het vermoeiend voor je ogen en kan het zijn dat je in een mum van tijd barstende hoofdpijn hebt. Bovendien kost de 3DS waarschijnlijk een slordige 249 euro. Dit stond gister op een nieuwssite. Ik vind dat toch een hoop geld! plus wat gaat een spelletje kosten? Een beetje leuk spelletje kost al snel tussen de € 40 en € 50 euro. Das toch niet meer leuk?

 3. Candycherry

  Positief is dan weer: je kunt het 3D effect zelf instellen, dus als je hoofdpijn krijgt, zet je t gewoon even uit ;). Daarnaast is zoiets gewoon duur, ik vind de beelden heel mooi eruit zien voor de 3DS, wil je iets? > kost het iets :). Net als de spellen.
  By the way: PS3 games zijn ook heel duur, maar als je een paar maandjes wacht, scheelt het vaak alweer de helft die je krijgt met kortng! Ik denk overigens dat veel mensen de 3D beelden wel kunnen zien, hoogstens een paar uitzonderingen minder of niet.
  😉

 4. Luke

  De Nintendo 3DS is geen DS meer, maar een hele nieuwe spelcomputer, maar toevallig ziet het er nog een beetje hetzelfe uit en heeft het nog dezelfde naam.
  Er zit verbeterde hardware etc in en een 3D beeldscherm 😀

  DS spellen kunnen er nog wel in gespeeld worden, net als bij de oude DS, daar kon je ook Gameboy spellen op spelen.

  Hij word waarschijnlijk €250,- dus ik ga hem gelijk halen vanaf de eerste dag!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>