Hoe moet je een band starten in De Sims 3 Na Middernacht?

Gamersradar heeft een erg leuke, en exclusieve, preview online gezet van De Sims 3 Na Middernacht. Het gaat vooral over hoe je een band moet starten in De Sims 3 Na Middernacht. Het is een preview die veel verteld over de bands in De Sims 3 Na Middernacht die duidelijk een belangrijke rol spelen in het spel. Met deze preview (dat tevens een interview is) zijn 3 nieuwe screenshots meegekomen.

The Sims 3: Late Night is bursting at the seams with new content and features for your virtual you. It’s going vertical, with a city full of towering skyscrapers. It’s also going dark, adding a brand new vampire system to sink your teeth into. But it’s also going social, with more activities that you can enjoy with other Sims, like barhopping with groups of friends for a night out on the town or even starting your own band.

It looks like Late Night is going to rock, so we were very pleased to have a chance to speak with Melanie Lam, associate producer for The Sims 3: Late Night to find out more about the new Band career in the upcoming expansion. Find out why Late Night will be all about the music – if you want it to be – and learn all the ins and outs of how the new Band career will work.

| EXCLUSIVE: How to build a band in The Sims 3: Late Night |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

6 reacties

  1. ik heb hem gisteren gekocht, geweldig spel helemaal leuk de metro is wel saai. maar dat je beroemd kan worden is echt heel leuk XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *