De uitdaging van de maand – oktober 2010

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Het is al weer tijd voor de derde opdracht. Deze keer gaan we geen foto maken en ook geen Sim maken. Het is tijd voor een bouwuitdaging! Het is geen hele grote uitdaging, want de opdracht van deze keer is een starterhuisje van maximaal §20.000. Er moet een slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer zijn en het moet er ook nog een beetje gezellig uitzien. Maak van elke kamer 1 of 2 foto’s en post ze in dit topic. De winnaar krijgt de titel ‘Winnaar Uitdaging van de maand Oktober 2010!’

| De Uitdaging van de Maand oktober 2010 |

Wil je weten wie De Uitdaging van de maand september heeft gewonnen klik dan hier.