In het Zonnetje: Edwin van Simview Magazine

In de Nederlandse De Sims Community lopen allemaal Simfans rond die op hun eigen manier De Sims spelen en hun liefde (of verslaving) voor de game op allerlei manieren uiten. Dat kan het maken van dagboeken zijn, het maken van ingame video’s (machinima’s), het actief zijn op allerlei forums, het runnen van een fansite of een De Sims magazine, en nog op veel meer andere manieren. Die diversiteit binnen de Nederlandse De Sims Community is voor ons reden om zo nu en dan een Simfan eens flink in het zonnetje te zetten.

Na het interview met Vampessed wilden we niet té snel een nieuw interview online zetten, maar toen het eerste nummer van het Simview Magazine online kwam konden we het niet laten om Edwin van Simview te interviewen.

S3N: Waarom ben je een magazine over De Sims begonnen? En kun je wat vertellen over de mensen die eraan meewerken?

Edwin: Ik heb vroeger mijn eigen krant geschreven, de Edwinkrant. Dat is al heel lang geleden, eigenlijk. Volgens mij zat ik toen nog in groep 8. Ik heb het altijd leuk gevonden om een krant of tijdschrift te maken, hoewel dat nooit echt af kwam. Toen op S3N een aantal mensen op het idee kwam om een Nederlandstalig De Sims 3 magazine te beginnen, sprak me dat meteen aan. Ik wilde eerst meehelpen aan dat magazine, maar er gebeurde niet veel, dus ik besloot om zelf een magazine te starten.

| S3N Interview: Edwin van Simview Magazine |

| klik hier om meer S3N interviews te lezen |

7 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *