De belangrijkste nieuwtjes over De Sims van week 39

Het is weer zondag dus tijd voor ons S3N Nieuws Overzicht met daarin de belangrijkste nieuwtjes over De Sims van de afgelopen week kort samengevat. En we kunnen wel concluderen dat er de afgelopen week nauwelijks echte nieuwtjes waren maar dat is ook wel eens lekker.

Het meeste nieuws ging toch wel over De Sims 3 op Consoles: Strategy Informer heeft een preview en er is een video interview online gekomen met producer Sam Player. En de Russische fansite Sims Mixei heeft ergens 15 artworks gevonden, maar wat wel leuk is is dat de officiële Nederlandse De Sims 3 Consoles site nu eindelijk online is.

Wat De Sims 3 Na Middernacht betreft is er een interview met producer Meanie Lam op Gamesradar gekomen met veel leuke informatie over de muziekbandjes die we straks in het spel kunnen vinden. Een vertaling van het artikel gemaakt door Fransor vind je in deze post op ons forum. Het nieuwe producer blog op de officiële Amerikaanse De Sims 3 site gaat ook helemaal over bandjes, we wachten nog een op officiële vertaling maar die zal wel niet lang op zich laten wachten.

1 ding wil ik nog wel even kwijt: Bakie heeft op ons forum een 4000 visual effects voor De Sims 3 topic gemaakt waarin hij uitlegt hoe je met cheats en de Fog Emitter / Uitstoter van Mist uit De Sims 3 Ambities allemaal leuke visuele effecten in het spel kunt krijgen.

Nou … dat was het alweer voor week 39. Uiteraard waren er nog wat kleine nieuwtjes en vooral veel leuke S3N nieuwtjes maar die kunnen jullie gewoon teruglezen als je even terugbladert op onze homepage.

5 reacties

  1. Gelukkig was het geen saaie week maar dat kwam meer vanwege de nieuwtjes en leuke dingen die van onszelf kwamen 😛 Ik ben wel die 4000 visual effects post van bakie vergeten: zal die er nu even bijzetten.

  2. Jee, wat een rustige week, maar ook geen saaie,
    ik ben er ook achtergekomen dat op 26 oktober Sims 3 Na middernacht, op Bol.com beschikbaar is

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *