Eerste review van De Sims 3 Ambities voor mobiele telefoon

PocketGamer heeft het eerste review van De Sims 3 Ambities voor de mobiele telefoon online gezet. Het is zeg maar geen super positieve review, maar oordeel vooral zelf natuurlijk. Met dank aan Infinitesims voor het melden hiervan.

Is this enough for those who’ve purchased recent versions to fork out for another spin on The Sims 3? Not really. Indeed, even beyond the fact that differences between Ambitions and its predecessors are minimal, there’s also the feeling that play is generally beginning to feel a little tired.

| Lees het volledige review hier op Pocketgamer |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws Getagged

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *