Nieuwe trailer van De Sims 3 voor de Nintendo Wii

Het werd dan ook wel eens tijd dat we wat meer van de Nintendo Wii zagen, het is tenslotte nog een kleine drie weken voor de release. De trailer is inmiddels van hoge kwailiteit, en leuk om te kijken en meer te weten te komen over de Nintendo Wii versie. Ik vind het wel knap hoe ze de kwaliteit zo goed hebben gekregen op de Wii, maar oordeel vooral zelf! Met dank aan Cidade dos Sims voor het melden.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

7 reacties

  1. Mwah dit is gewoon My Sims met realistischere beelden zonder gameplay(Ik hou anders wel van de Sims 3 op de pc)
    Ik ben zelf My Sims verslaafd en ik vind dit echt niks.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *