Je kunt gewoon niet zonder!

Nieuwe trailer van De Sims 3 voor de Nintendo Wii

Het werd dan ook wel eens tijd dat we wat meer van de Nintendo Wii zagen, het is tenslotte nog een kleine drie weken voor de release. De trailer is inmiddels van hoge kwailiteit, en leuk om te kijken en meer te weten te komen over de Nintendo Wii versie. Ik vind het wel knap hoe ze de kwaliteit zo goed hebben gekregen op de Wii, maar oordeel vooral zelf! Met dank aan Cidade dos Sims voor het melden.

7 gedachtes over “Nieuwe trailer van De Sims 3 voor de Nintendo Wii”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>