Zeven nieuwe sets in De Sims 3 Store (1 set gratis)

Ellendige draden
Kijk uit! Er komen wat brutale Sims aan en dat belooft niet veel goeds. Of wel soms?

Glitter en Glamour slaapkamer
Jouw Sims verdienen alleen het allerbeste, maar je dient je wel te gedragen. Het is niet netjes om te vloeken als je geen bubbels in je bad hebt.

Geschenken van Kalliopi (gratis)
Lieve geschenken van een mysterieuze Sim die een bezoekje bracht aan de stad. Dat je Sims maar van engelen mogen dromen!

Dieren in Overvloed Speeltuin Bed + Bad
Stimuleer de creativiteit en fantasie van je kind met deze speelse meubels voor in de slaapkamer en badkamer. Wie weet wat voor wilde plannen er in hun kleine hoofdjes worden gesmeed.

Eerste rij Slaapkamer + Ellendige draden
Deze set is niet geschikt voor zwakke figuren of onmodieuze types. De buren zullen je zeker nastaren met deze snoeiharde kleding en meubels.

Eerste rij slaapkamer
Bestorm het podium met deze rockende slaapkamerset. Zorg er wel voor dat je zusje je niet betrapt terwijl je luchtgitaar aan het spelen bent. Jouw luidsprekers kunnen niet op tegen haar grote mond.

Futuristisch Vervoersmiddel
Maak met je Sim een intens ritje met deze nieuwe futuristische vorm van vervoer. Maar denk eraan; te hard rijden is nog steeds niet toegestaan! De politie zal deze velgen zeker in de gaten houden.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

7 reacties

  1. Die dieren in overvloed staat 0 items bij en ik had net in wat wil je kwijt ook al ff gemeld dat ik op de sims3 site een vraag had gesteld hier over. (ik kon de items alleen los vinden en niet in een set.

  2. ja jammer dat die set het nog niet doet
    ziet er erg leuk uit
    en spullen voor de kids zijn altijd welkom
    hier moeten ze echt nog eens een leuke uitbreiding of pakket voor uit brengen met nieuwe interacties

  3. Er zitten echt een paar must haves tussen, in de Glamour en Dieren in overvloed set. De punkset is niet mijn ding, maar de spullen zijn wel hip, voor dat soort spullen. De futuristische vervoersmiddelen…. didn’t they just released a pack with cars and stuff? Ik vind ze echt verschrikkelijk lelijk

  4. De dieren in overvloed set was er eigenlijk al(heb ik ook al) maar de spulllen die nu bedoelt worden heb ik los bekeken omdat je ze bij de link niet kan(of kon) bekijken, maar vind het nog ff te prijzig dus wacht wel tot ze het ooit in de aanbieding gooien.(ik heb het alleen over de dieren in overvloed badkamer,bed set)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *