DE GROTE S3N CHAT IS GEOPEND

Het is al weer een tijdje geleden dat wij met onze forumleden & bezoekers een chat hebben gehad en daarom is er vanavond tussen 19.00 uur tot 21.00 uur weer zo een gezellige chat.

Onderwerpen zullen onder andere zijn: De Sims 3 Na middernacht, De Sims Middeleeuwen en De Sims 3 op Consoles en verder alles wat zo nog meer voorbij kan komen.

Het is ook een leuke kans om de S3N teamleden en onze vaste bezoekers & forumleden een beetje beter te leren kennen en wie weet vertellen we jullie ook nog wel wat over de nieuwe site die we aan het bouwen zijn.

De S3N chat  is helaas afgelopen.

26 reacties

 1. Ik geeft het op: het is een erg gezellige chat maar de mensen die echt wat willen weten over de games komen er niet doorheen omdat iedereen offtopic blijft gaan.

  Helaas pindakaas zeggen we dan 🙂

 2. Ik en nog wat teamleden hebben echt geprobeerd om alles zoveel mogelijk ontopic te houden maar dat lukte niet. Voor de volgende chat gaan we mensen er dan ook uit gooien als ze offtopic blijven gaan. Je vragen over games kun je nog altijd wel kwijt op ons forum. 🙂

 3. @xelles; ja niet eens een melding, allemaal vreemde tekens. Sorry dat ik niet kon helpen allemaal 🙁

  @hiki; dat is echt balen, sorry dat ik er niet kon zijn (dankzij mijn browsers)…

 4. ik had het idee, het fijt offtopic kom je niet vanaf maar wat er nu gebeurde was overdreven.

  miss als jullie een volgen s3n char houden, gooi een ontopic in de lucht en offtopic. zo kunnen de mensen die met elkaar willen dom doen offtopic gaan en de serieuse mensen ontopic gaan.

  helaas is de s3n chat nu verpest.

 5. Als er meer chats waren geweest van uit hier, was dit zeker niet gebeurd. Des te vaker je het doet, des te vaker mensen elkaar meer herkennen en het niet meer spannend is. Dan zou je wel z’n chat met een topic kunnen doen, maar overigens was er dit keer ook amper wat te vragen omdat jullie al hartstikke veel verslag hebben gedaan.

 6. Er waren onderwerpen aangekondigd en er waren mensen met vragen maar die kwamen er niet doorheen. Als mensen geluisterd hadden naar de teamleden die vroegen om ontopic te blijven dan was dit allemaal niet gebeurt. En na de onderwerpen had iedereen gewoon door kunnen chatten over andere dingen.

  Vergeet niet dat er ook mensen aanwezig waren die niet alles altijd lezen wat we melden aan nieuwtjes: ook voor hun was deze chat bedoeld!

 7. IRC had inderdaad even een storing. Alleen ik en LotsOfNothing en misschien nog iemand bleven in de chat over.

  Ondanks dat de chat niet helemaal volgens plan verliep(veel offtopic) vond ik wel dat het er in het begin goede vragen werden gesteld 🙂 Volgende keer dat alleen wat langer volhouden 😉

 8. Ik ben het helemaal met AnSj eens, komt hoofdzakelijk door het nieuwe van de chat. Als ervaren irc gebruiker heb ik dit echt kunnen constateren als nieuwegheid en ben er van overtuigd dat als de chat constant een onderdeel is van S3N dit niet een dagelijks ritueel zal worden. Mensen kunnen dan serieus met elkaar praten over het spel en leuke ervaringen met elkaar delen. Geef de chat een stel goede moderators die de boel onder controle houden en “ban” daar wanneer het echt de spuigaten uitloopt. Ik ben voorstander van een chat. Het zou een leuke aanvulling zijn op jullie geweldige website.

  Mijn sollicitatie geldt nog steeds 😉 Ik zou jullie graag willen helpen met het op orde houden van een leuk chat-channel.

  1. Een chat zal (voorlopig) geen vast onderdeel worden van onze site. Alles wat onder S3N gebeurt valt onder onze verantwoordelijkheid en zo ook een chat die de hele tijd open zou staan. Dat betekend dat er toezicht moet zijn 24 / 7 en dat kunnen we niet gaan doen. Bovendien hebben we een zeer actief forum waar leden kunnen reageren en ook op onze homepage kun je reageren.

   Bovendien is het niet zo dat iedereen voor de eerste keer ergens chat: iedereen chat wel eens ergens. Maar als mensen niet willen luisteren naar diegene die de chat organiseren is het snel afgelopen. Vooral omdat we hadden aangegeven eerst over een aantal games te willen praten en er daarna een ‘offtopic’ chat mogelijk was.

   Maar we denken na over hoe we de volgende chat beter kunnen laten verlopen: die zal wel ergens in november of december plaats vinden. En RoSeY aanbod zullen we zeker onthouden 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *