De belangrijkste nieuwtjes over De Sims van week 40

Het is weer zondag dus tijd voor ons S3N Nieuws Overzicht met daarin de belangrijkste nieuwtjes over De Sims van de afgelopen week kort samengevat. Net als in week 39 waren de nieuwtjes over De Sims 3 Consoles weer dominant.

Voor we al het nieuws gaan bekijken wil ik jullie even verwijzen naar een interview met Rod Humble over 10 jaar De Sims dat we naar het Nederlands hebben vertaald en dat erg leuk is om te lezen.

Een ander leuk nieuwtje is dat EA in December met Kerst / Holiday items voor De Sims 3 komt. 22 oktober hopen we te horen wat dat allemaal gaat worden.

Laat ik beginnen met De Sims 3 Na Middernacht: het tweede producers blog, dit keer over met alles over het vormen van bandjes, is vertaald en er zijn wat nieuwe screens en CAS screens online gekomen. Dat was het eigenlijk al weer over De Sims 3 Na Middernacht: hopelijk volgende week meer dan deze week?

De bulk van nieuwtjes ging de afgelopen week dus over De Sims 3 voor op consoles & handhelds; ik zal de belangrijkste eruit vissen en de rest kunnen jullie terug lezen onder onze Consoles & Handhelds tag.

Er zijn 2 leuke trailers online gekomen: 1 trailer van de Wii versie en 1 trailer van de Nintendo versie. Maar dat waren niet de enige video’s: een preview op IGN bevat 3 leuke gameplay video’s en erg veel leuke screens en natuurlijk weer wat informatie al is er niks echt nieuws gemeld.

Verder zijn er 16 nieuwe screenshots van De Sims 3 voor PS3, Xbox360 en DS online gekomen en er is ook een Nederlandstalige preview: Playstation Only Preview.

De Engelstalige PC Gamer heeft een korte preview van De Sims Middeleeuwen online gezet.

Even kijken wat er nog meer te melden is .. o ja .. de Belgische TMF zoekt De Sims 3 fans die op TV willen vertellen wat er zo leuk aan het spel is, en er zijn nieuwe sets op de De Sims 3 Store te vinden waarvan 1 gratis set.

Nou … dat was het alweer voor week 40. Uiteraard waren er nog wat kleine nieuwtjes en wat leuke S3N nieuwtjes maar die kunnen jullie gewoon teruglezen als je even terugbladert op onze homepage.

4 reacties

    1. Stilte voor de storm? Het spel zal wel klaar zijn. (Gold noemen ze dat).

      Misschien zijn ze bij EA nu zo druk met DVDtjes printen en alles inpakken & versturen dat ze ons als fans vergeten nieuwtjes te brengen? ROFL

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *