De Sims 3 en het weer: wat zou jij willen zien?

Al sinds het De Sims 3 basisspel te koop is vragen fans om de terugkeer van enkele features die ze kennen uit De Sims 1 of De Sims 2. Naast dieren is dat natuurlijk Seizoenen, oftewel weersomstandigheden in De Sims 3.

Dat het team dat De Sims 3 maakt bezig is met seizoenen / weersomstandigheden voor in het spel is inmiddels al twee keer door een De Sims 3 producer bevestigd, zie ook dit bericht van 15 september en dit bericht van 17 september op onze site.

Maar wat zou jij willen zien in het spel? Je Sims kunnen verkouden worden of insneeuwen? De buurt wordt geplaagd door enorme regen- en hagelbuien en overstromingen? Je Sims kunnen niet veel meer doen door een hittegolf? Of dat alle bomen in de buurten hun bladeren verliezen?

Laat het ons weten in een speciaal topic gemaakt door Klaas:

| Wat wil jij in Sims 3 met weersomstandigheden? |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws