Rod Humble over 10 jaar De Sims

Dit jaar viert De Sims zijn tiende verjaardag en de Engelstalige MCV UK heeft onlangs Rod Humble daarover geïnterviewd. Rod Humble is de Executive Vice President van het EA Play label en bovendien leid hij het The Sims label bij EA. Een echte bobo dus!

We hebben het hele MCV UK interview voor jullie vertaald want voor alle De Sims fans staat er wel iets leuks in om te lezen.

MCV UK: Hoe is de community betrokken geweest deze 10 jaar?

Rod Humble: De Sims gemeenschap is altijd groot geweest, maar het is nog meer gegroeid de laatste jaren doormiddel van de nieuwe technieken. Zo kan je dingen delen en dingen downloaden. Maar er komen natuurlijk ook steeds meer tools.

Zoals de ‘Creëer Een Stijl’ die de spelers de mogelijkheid geeft om dingen aan te passen. Maar je kan ook de ‘Creëer Een Wereld’ gebruiken om je eigen wereld te maken. Dit betekend dat de spelers een beetje onze taak overnemen. Ze komen ook een beetje bij ons in het team!

| Rod Humble over 10 jaar De Sims |