Bug in Nederlandse De Sims 3 Creëer een Patroon tool opgelost

Dit bericht staat op de officiële Nederlandse De Sims 3 site.Het lijkt erop dat de bug in de NL versie van De Sims 3: Creëer een Patroon eindelijk is opgelost.

Sommige spelers ondervonden problemen met de Creëer een Patroon tool. Dit kwam doordat er een bug aanwezig was in de Nederlandse versie, waardoor deze niet (goed) gebruikt kon worden.

Deze bug is inmiddels verholpen. De Creëer een Patroon tool zou nu weer moeten werken zoals het hoort.

| Download de Creëer een Patroon tool |

Waarschijnlijk moet je dus de oude CAP tool verwijderen en de nieuwe tool weer downloaden en installeren. De dingen waar je mee bezig was zullen, net als bij de update van de Creëer een Wereld (CAW) tool, niet verdwijnen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws Getagged

12 reacties

 1. We zullen het snel genoeg weten: genoeg bezoekers en forumleden die de tool gebruiken. En die zijn niet op hun mondje gevallen 😛

 2. Goed om te horen Erik.

  Ik wil CAP en CAW nog steeds installeren, maar ik heb zo een gedoe gehad met het weer werkend krijgen van De Sims 3 dat ik het even laat zo. Ik heb de tools al niet meer sinds ik De Sims 3 totaal heb weggehaald.

  Na de release van Na Middernacht kijk ik wel of ik deze tools weer ga installeren.

 3. Als je eadm bedoelt cindy ja die is er al ff de nieuwste en sorry dat ik offtopic ga ik heb daar problemen mee en nu zelfs zo dat mn launcher helemaal niet meer te voorschijn komt en ik mn spel niet eens kan starten.

 4. Die update voor de EA DM zie ik inderdaad ook elke keer als ik De Sims 3 opstart maar ik klik die weg: dat vertrouw ik totaal niet meer!

  @ redhead0966 vraag even op ons technisch forum om hulp: er is altijd wel iemand die je kan helpen.

 5. Okidoki had al op sims3 forum in technisch forum wat geschreven maar echt hulp nog niet gehad heb net nog wat geschreven.Zal hier in het technisch forum ook mn probleem opperen en hoop op advies.Thx hiki.
  Ik had nog nooi problemen gehad volgens mij met de eadm maar ja helaas moet voor alles de eerste x zijn denk. lol

 6. Sorry hiki maar ben niet zo goed in afkortingen (bloos) wat is SKU versie? Als je bedoelt alle nrs van de sims en uitbreidingen enzo die heb ik laatst met nefjes site helemaal geupdated.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *