De Sims 3 is binnenkort online te spelen?

In juni 2010 konden we in dit bericht op onze site al melden dat EA een deal had gemaakt met Gaikai. Gaikai is een game-streaming bedrijf die een groot aantal games van EA op hun servers gaan zetten waaronder De Sims 3.

Dat betekend dat je De Sims 3 niet meer op je eigen computer hoeft te installeren maar het spel in je internetbrowser via Gaikai kumt spelen. Uiteraard moet je er nog wel gewoon voor betalen, maar het zo een mooie oplossing zijn voor die gamers die niet zo een goede computer hebben.

De Duitse fansite ISims heeft nu een video gevonden waarin je kunt zien hoe dit ongeveer gaat werken en als voorbeeld hebben ze Spore genomen. Of De Sims 3, zoals ISims meld, ook inderdaad per 1 december 2010 online te spelen is is nog niet officieel bevestigd.

We houden jullie in ieder geval op de hoogte!

7 reacties

  1. Is dat als een alternatief? Mijn internet is nou niet bepaald stabiel. Nou ja noetdat Sims dat wel is, daar word ik ook om het half uur uitgedonderd

  2. Het is een alternatief ja: De Sims 3 zal gewoon in de winkel te koop blijven. Of spelen via Gaikai een grote belasting op je internet verbinding geeft weet ik niet. Maar een beetje stabiele verbinding lijkt mij wel nodig.

  3. De Sims zou een van de meer geschikte games hiervoor zijn (in vergelijking met shooters), maar waarschijnlijk blijft enkel het basisspel beschikbaar. Daarnaast is een computer die Sims kan draaien tegenwoordig eigenlijk niet meer zo duur.
    Ik denk ook niet dat dit goed lopen en ik ben ook nog steeds wat sceptisch m.b.t. de uitvoering van dit concept.

  4. even een dringend advies voor iemand, het kan me niet schelen wat je leeftijd is maar dit is geen chatbox. laat dat ‘ps doei’ voortaan aub maar achterwege, t voegt totaal niks toe en is overbodig

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *