Heb jij vragen voor de allereerste Sims Town Hall meeting?

Zoals jullie al in dit bericht op onze site hebben kunnen lezen is er op 22 oktober 2010 een Sims Town Hall meeting in San Fransisco – Amerika. Tijdens deze openbare meeting zal EA De Sims 3 Na Middernacht, De Sims 3 voor Consoles en De Sims Middeleeuwen laten zien. De teams die aan deze games werken zullen er ook zijn en bezoekers kunnen dan de spellen bekijken en vragen stellen.

Op het officiële Nederlandse De Sims 3 forum kun je voor morgenmiddag 15.00 uur vragen stellen en als die dan op de 22e gesteld worden krijg je ook nog eens een leuk cadeautje.

Die dag zal ook meer bekend worden gemaakt over de Kerst / Holiday items voor De Sims 3 die in December komen.

De Sims Studio in Californië houdt binnenkort haar allereerste Sims Town Hall meeting. Dit houdt in dat de Studio haar deuren open zet en alle Sims fans welkom zijn om tijd door te brengen met de ontwikkelaars van De Sims.Er worden ook vragen beantwoord vanuit de community omdat die natuurlijk niet naar Amerika kunnen afreizen.

Heb jij dus een vraag over De Sims 3 Na Middernacht, De Sims 3 Console of De Sims Middeleeuwen, plaats die dan in dit topic. Wij zullen de beste vragen uitkiezen en doorsturen. Als jouw vraag wordt beantwoord tijdens de Town Hall meeting krijg je ook nog eens een leuk cadeautje!
Vragen kunnen ingestuurd worden tot vrijdag 15.00!

SimGuruNita

| Vragen over De Sims 3 Na Middernacht, De Sims Middeleeuwen of De Sims 3 console? |

4 reacties

    1. Buren kun je niet zien in appartementen maar je kunt ze volgens mij wel uitnodigen. En de vragen moet je echt stellen op het officiële forum, niet hier. Tenzij je er niet kan komen natuurlijk.

  1. Jullie hebben nog 2 uur om jullie vragen te stellen op het officiële forum. Altijd leuk toch zo een kans om een prijs te winnen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *