De Sims 3 Na Middernacht: Gamespot preview (vertaald)

De Engelstalige Gamespot heeft gisteren weer een nieuw deel online gezet (zelf hebben ze het over een updated handson) van hun preview van De Sims 3 Na Middernacht met alles over celebreties, bandjes en vampieren.

Fransor heeft het artikel naar het Nederlands vertaald zodat jullie geen detail hoeven te missen.

We hebben gelukkig een aantal sterren in onze band kunnen krijgen, we hebben deze kunnen herkennen aan de 5 sterren meter boven hun hoofd. Deze bekendheden treden vaak op in het park om fooi te krijgen. Je kan ervoor kiezen om met ze mee te jammen, maar je breekt het ijs pas tot je als fan om een handtekening vraagt of door ze te imponeren met de vele nieuwe sociale opties, zoals bijvoorbeeld opscheppen met de sterren die je kent.

Wanneer het ijs dan gebroken is, kan je alles doen wat je met een normale vriend ook zou kunnen. Door op de foto te komen met je nieuwe vriend tot je eigen ster level hoog gaat, sta ook jij binnenkort in de bladen en zal je in de hippere clubs welkom zijn.

| Nieuwe preview op Gamespot met vertaling |