Oude gevoelens komen terug bij spelen van De Sims 3 op Console

XGN heeft in de laatste twee weken voor de officiële release ook nog besloten een preview online te zetten van de Playstation 3 versie van De Sims 3. Later deze maand volgt ook nog een recensie van hun melden ze op de website. Dit is een van de weinige Nederlandse previews die we hebben gezien.

Ondanks dat hebben we ons de eerste uren met de Sims 3 toch zeker wel vermaakt. Het bracht het oude vertrouwde Sims gevoel weer in ons naar boven, maar dat terwijl we gewoon voor de tv zaten in plaats van achter de monitor. Hoewel er een paar goede vernieuwingen zijn doorgevoerd en er genoeg nieuwe opties zijn, blijven bepaalde irritaties en minpuntjes nog steeds bestaan. Maar ons uiteindelijke oordeel kun je uiteraard terug vinden in onze recensie die tegen het eind van deze maand zal verschijnen.

| Preview van De Sims 3 voor Consoles op XGN |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *