De belangrijkste nieuwtjes over De Sims van week 41

Het is weer zondag dus tijd voor ons S3N Nieuws Overzicht met daarin de belangrijkste nieuwtjes over De Sims van de afgelopen week kort samengevat. Deze week wat gevarieerder nieuws dan de weken ervoor dus we moeten maar snel beginnen.

De officiële release datum van De Sims 3 Na Middernacht begint nu echt snel dichterbij te komen en de spanning is flink aan het stijgen en gelukkig zijn er wat nieuwtjes over deze derde uitbreiding voor De Sims 3. Allereerst is er een preview op Digital Spy online gekomen maar daar staat niet echt veel nieuws in. De preview van Gamespot bevat wel wat kleine nieuwe details en nieuwe screens. We hebben deze preview voor jullie vertaald en je vind de vertaling in deze post op ons forum zodat jullie geen detail hoeven te missen.

Van EA Nederland hebben we een set erg mooie vampieren screens gekregen waarvan er 3 echt nieuw waren. Er waren meer screens en wel 13 nieuwe ingame en CAS screens die van een presentatie in Taiwan komen. En er is een derde producers blog online gekomen dit keer over vampieren. We wachten nog op een officiële vertaling maar Mikese heeft al een vertaling online gezet in het nieuws bericht.

De Sims 3 voor consoles en handhelds heeft dezelfde release datum als De Sims 3 Na Middernacht al is daar bij onze bezoekers soms wat onduidelijkheid over, vooral wat de Wii versie betreft. Meestal beantwoord EA Nederland onze vragen binnen een paar uur maar over deze officiële release datums blijft een respons uit. Maar een banner op de officiële De Sims 3 site geeft nog steeds 28 oktober aan dus daar gaan we dan maar van uit.

I_mJimmy heeft de afgelopen week flink wat De Sims 3 consoles en handhelds nieuwtjes online gezet en ik zal alleen de belangrijkste noemen. De rest zullen jullie moeten lezen en bekijken via onze Consoles & Handhelds tag want er zitten ook aardig wat video’s en screens bij. Allereerst een 7 minuten game-play van De Sims 3 voor Playstation 3 en Xbox360 die de moeite van het bekijken waard is. En er was een leuke preview op GameInformer maar die meldde eigenlijk niks wat we al niet wisten.

Een andere Engelstalige preview is te lezen op Made2Game en omdat deze preview net even anders is dan de andere wel de moeite waard. Gelukkig was er ook een Nederlandstalige preview op XGN, en waren er nog 2 gameplay video’s van Capital Sims en Blogcio. En ook voor De Sims 3 voor Windows Phone 7 is er gameplay video maar voor die versie lijkt er niet veel belangstelling te zijn.

Oke … nog wat kleine nieuwtjes dan maar?

Er zijn 2 video reviews online gekomen over Barnacle Bay: 1 van The Curtis Paradis Show en 1 van Sim Tuts. Verder goed nieuws voor iedereen die met de Nederlandse versie van De Sims 3: Creëer een Patroon tool werkt: de bug erin is opgelost maar we hebben wel een andere bug nu en wel in de nieuwe versie van de EA Download Manager. Deze bug is niet zo heel erg en hopelijk opgelost voor de nieuwe patch voor De Sims 3 die enkele dagen voor de release van De Sims 3 Na Middernacht online komt.

Nou … dat was het alweer voor week 41. Uiteraard waren er nog aardig wat kleine nieuwtjes en wat leuke S3N nieuwtjes maar die kunnen jullie gewoon teruglezen als je even terugbladert op onze homepage.

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *