Je kunt gewoon niet zonder!

I_mJimmy gepromoveerd tot volledige S3N Teamlid

Ongeveer een maand geleden hebben we twee nieuwe teamleden aan het team toegevoegd. Dat waren I_mJimmy en Candycherry. Zoals waarschijnlijk wel bekend is, heeft ieder nieuw S3N teamlid eerst een proeftijd van minstens een maand.

Ondertussen hebben jullie vast wel gemerkt dat er aardig wat nieuwsbericht op de hoofdpagina van de website geplaatst worden door I_mJimmy. Hij maakt vooral nieuwsberichten over De Sims 3 voor Consoles, Handhelds en Mobiele telefoons. En later zal hij ook het nieuws over De Sims Middeleeuwen gaan doen samen met Hiki.

Na ongeveer een maand tijd kunnen we wel concluderen dat I_mJimmy dat uitstekend doet. Daarom hebben we hem nu ook als volledig S3N teamlid aangesteld. Wil je meer weten over I_mJimmy, kijk dan even op onze Teamleden pagina.

De andere proeftijd teamlid, Candycherry, heeft echter besloten om toch geen S3N teamlid te worden aangezien ze wegens onvoorziene omstandigheden toch te weinig tijd vrij heeft kunnen maken. We vinden het erg jammer dat ze dit besloten heeft, aangezien we zeker het idee hadden dat ze een goede toevoeging voor het team had kunnen zijn.

(Hiki – Xelles – Kyta – TenerifeTerreur – LotsOfNothing – Snateraar – Fransor – Zemm – Nina)

13 gedachtes over “I_mJimmy gepromoveerd tot volledige S3N Teamlid”

 1. Candycherry

  Over mijn stoppen: Ik denk altijd dat ik te weinig doe, maar kan bijna nergens gaten maken in mijn roosters. Tegen de tijd dat ik de sims goed en wel heb opgestart begint mijn dansles weer of belt mijn werk!
  Ik heb wel heel veel respect gekregen voor de teamleden van S3N en ik denk dat het voor mij voornamelijk een goede manier was om hier actiever te worden. Dit is geen afscheid, maar gewoon een begin:). Ik ben heel dankbaar voor de kans die ik hier kreeg. 🙂

 2. hiki

  @ Candycherry Meewerken aan S3N kost altijd meer tijd dan je denkt en daarom vragen we altijd aan sollicitanten goed na te denken voor ze solliciteren of ze ook echt wel de tijd hebben of tijd kunnen maken.

  Werken bij S3N is erg leuk maar het is niet geheel vrijblijvend.

  Wij vinden het ook jammer dat het niet echt gelukt is maar wie weet heb je over een poos een wat rustigere periode.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>