Winnaars bekend Sims International Film Festival (SIFF)

De winnaars van het tweede Sims International Film Festival (SIFF) zijn bekend. Er zijn een aantal categorieën waarvoor prijzen zijn uitgereikt en aan 2 daarvan willen we extra aandacht besteden.

De eerste categorie is natuurlijk Best Overall Film (de keuze van de organisatoren) en dat is Welcome Home van JinjaNinja geworden en deze video hebben we hier embedded.

En, dat is extra leuk, de Best New Director prijs gaat naar Vampsessed voor haar Need You Now machinima en met wie onlangs nog een interview online hebben gezet: In het zonnetje: Vampsessed. Haar Machinima kun je bekijken in de (meer lezen…).

Tenslotte heeft het Sims International Film Festival (SIFF) een leuk programmaboekje online gezet over het hele filmfestival met alle andere prijswinnaars en nog meer leuke informatie.

| The SIFF Souvenir Programme |

Meer over het Sims International Film Festival (SIFF) vind je in deze berichten op onze site.

16 reacties

  1. Super Vampsessed!! Ik vond jouw machinima echt te gek, moest er zelfs van huilen, zo goed was het. Nu moet ik elke x huilen als ik I Need You Now hoor ;p

  2. Ik heb net Welcome Home even helemaal gekeken en het is een mooie + leerzame Machinima, zeker in tijden waarin zoveel mensen gediscrimineerd worden of vreemd aangekeken omdat ze ‘anders’ zijn!!

  3. ik heb het filmpje net bekeken en ik had er geen woorden voor……….

    geweldig, mooi, leerzaam, zielig, leuk gewoon super!!!!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *