Je kunt gewoon niet zonder!

EA DE: introductie video De Sims 3 Na Middernacht

53 gedachtes over “EA DE: introductie video De Sims 3 Na Middernacht”

 1. redhead0966

  Zeker WOW,dat electronische dartbord en die bellenblaasmachine en spelautomaat ziet er ook onwijs gaaf uit en dan die rondingen in het zwembad, ik denk dat dit 1 van mijn favoriete uitbreiding zal zijn.

 2. yanyo111

  ik word helemaal gek ik moet MOET hem hebben aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ik pleeg morgen een overval bij winkels die the sims verkopen en dan ga ik kijken of ze hem op voorraad hebben!!!! (dat van die overval was een grapje ๐Ÿ˜› ) ze moesten me met 2man vasthouden toen ik het filmpje bekeek groetjes yanyo111 ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜›

 3. Satekroket

  Filmpje is zeker nice, allemaal jammer van dat Duitse gelul, kon dat niet in het Engels of Nederlands?

  Better yet, is hier geen Engelse/Nederlandse versie van, mijn Duits is niet zo goed…

 4. esra

  Ik ga ‘m echt halen!
  Als de prijs maar onder de 50 euro licht.
  Want, ik vind de sims 3 nu ook wel saai worden, en daarom ga ik hem ook halen! Ziet er super leuk uit, vooral als het donker is! :laugh:

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>