53 reacties

 1. Zeker WOW,dat electronische dartbord en die bellenblaasmachine en spelautomaat ziet er ook onwijs gaaf uit en dan die rondingen in het zwembad, ik denk dat dit 1 van mijn favoriete uitbreiding zal zijn.

 2. Hmm, ik vraag me alleen af. Als je beroemd wilt worden, moet je toch 5 sterren hebben? Het lijkt zo makkelijk en weinig vind ik. Wat vinden jullie?

 3. k wist niet dat je ook een eigen club kon maken ziet er wel vet uit net zoals die rook/snipper/laser machine en ik zag ook dat je weer van die boxen in huis kon hangen is dat zo?

 4. WOOWW:D:D Echt coowl.. ik ga em zkr kopen..
  EN BOOBY VERGROTEN!!,
  Helemaal te gek!..

  28 Oktober sta ik om 9 uur voor de winkel haha:)

 5. je kan dus wel apartementen in andere buurten zetten cool en ik vind hoe die vampiers rennen ook mooi doet me denken aan de twilight saga

 6. julie maken het wachten nog erger met die trailers grapje ik hoop naar deze uitbreidingspakket 1 met dieren seizoenen komen of toveren komen

 7. ik word helemaal gek ik moet MOET hem hebben aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ik pleeg morgen een overval bij winkels die the sims verkopen en dan ga ik kijken of ze hem op voorraad hebben!!!! (dat van die overval was een grapje ๐Ÿ˜› ) ze moesten me met 2man vasthouden toen ik het filmpje bekeek groetjes yanyo111 ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜›

 8. Filmpje is zeker nice, allemaal jammer van dat Duitse gelul, kon dat niet in het Engels of Nederlands?

  Better yet, is hier geen Engelse/Nederlandse versie van, mijn Duits is niet zo goed…

 9. Zkr wel vet filmpje en moet m ZKR hebben! Bijna jarig dus dat komt wel goed ๐Ÿ™‚ Nog meer bouwmogelijkheden, ik weet dadelijk van gekkigheid niet meer wat en hoe ik dingen ga bouwen!

  1. Heb de clip nog eens bekeken en vraag me af hoe de games loopt op computers die wat minder zijn. Die hele binnenstad (centrum) zal wel aardig wat vergen van je computer??

 10. Ik ga ‘m echt halen!
  Als de prijs maar onder de 50 euro licht.
  Want, ik vind de sims 3 nu ook wel saai worden, en daarom ga ik hem ook halen! Ziet er super leuk uit, vooral als het donker is! :laugh:

 11. ik wil in het huis van mijn sims zon rook/snipper machine en zon disco bol maar ik vind hem niet in de koop catologus.
  terwijl in de filmpjes op internet wel staat dat het kan!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *