De Sims 3: Carrière Overzicht geupdate

Vandaag hebben we onze carrière overzicht geupdate met de werktijden en inkomsten van De Sims 3 Ambities banen. Hiermee hebben we ons wat lang lopende project met gidsen en overzichten van De Sims 3 Ambities afgrond. Het heeft door de lange zomerbreak en personele problemen wat langer geduurd dan gepland.

Met onze gidsen en overzichten van De Sims 3 Na Middernacht beloven we jullie dat het allemaal niet zo lang op zich laat wachten. Maar we zijn, net als jullie, fans van het spel en geen professionele journalisten.

| De Sims 3: Carrière Overzicht |

15 reacties

 1. leuk maar ik was bij onderweis aan het kijken en ik denk eerder dat een cariére maar 10lvl’s heeft (weet ff niet hoe je het noemt dus zeg ik maar ff lvl) ik denk ook dat paranormale expert eerder bij het spokenjagen hoort???? 🙂

  1. Nee hoor. Zorg eerst dat je sim schilder vaardigheden heeft 1 of meer en klik dan op het gemeentehuis en druk op inschrijven als zelstandige.. en dan op schilder.

   1. Dat bedoelt ze niet.. Maar al die beroepen staan er niet bij dus zullen ze schilder er ook niet apart bijzetten..

  1. @ ronalt
   Dan moet je op de computer/krant op banen/beroepen, dan op een beroep vinden en als het goed is staat er dan ook kinderopvang.

 2. ik heb de uitbreiding, maar als ik modeontwerpster wordt, kan geen kleding veranderen bij andere sims en mijn werk dus niet goed doen. dat was eerst niet zo. iemand een idee hoe ik dit oplos????

  1. Dit is een bug, en meerdere mensen (waaronder ik) hebben daar ook last van. Bij EA is het ook bekend, maar een mailtje sturen kan geen kwaad. Hopelijk komen ze snel met een patch ;-D

 3. Hoe wordt je astronaut? Ik was het eerst en nu kan ik niet meer bij het leger werken. Ik heb dringend hulp nodig

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *