Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Bakie komt het S3N Team versterken

Eigenlijk zou Bakie ruim een maand geleden, tegelijk met I_mJimmy en Candycherry, bij het S3N Team komen. Maar hij wilde wat langer bedenktijd hebben en heeft nu gelukkig besloten om ons team te komen versterken.

Bakie heeft al wat downloads voor onze site gemaakt en zal dat nu dus exclusief voor S3N gaan doen. Hij gaat voornamelijk huizen bouwen maar wie weet wat er nog meer komt aan custom content.

Net als alle nieuwe teamleden zal hij een maand lang op proef mee draaien en we hopen uiteraard dat Bakie dan als volwaardig teamlid bij ons komt.

Welkom bij het team Bakie

Hiki – Xelles – Kyta
TenerifeTerreur – LotsOfNothing – Snateraar – Fransor – Zemm – Nina – I_mJimmy

17 gedachtes over “Bakie komt het S3N Team versterken”

  1. hiki

    @ simsmodel: de grootte van het team valt wel mee: iedereen doet tegenwoordig zijn of haar eigen ding. Zo bemoei ik me nauwelijks meer met het forum of S3N Downloads. Zo heeft iedereen zijn / haar eigen taken en lopen we elkaar niet in de weg en is het voor iedereen niet zo druk meer als vroeger. Beetje streng zijn we binnen team geworden maar het werkt beter.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>