De Sims Middeleeuwen zal niet zo vaak crashen als De Sims 3

Tijdens een preview event in New York (Amerika) heeft Rachel Bernstein – executive producer voor De Sims Middeleeuwen – gezegd dat er met De Sims Middeleeuwen minder problemen zullen zijn dan met De Sims 3.

Daarom werken ze ook nauw samen met het De Sims 3 Team en de technical director die nu aan De Sims Middeleeuwen werkt heeft eerst aan De Sims 3 gewerkt. Uiteraard hangt veel af van de computer waarop je speelt maar over de specificaties waaraan je computer moet voldoen wil Rachel Bernstein nog niks kwijt.

Verder zal De Sims Middeleeuwen waarschijnlijk ook voor consoles uitkomen. Wanneer is niet bekend maar dat zal niet in maart 2011 zijn als De Sims Middeleeuwen er voor de PC en MAC komt.

“We’ve been making a lot of changes for better performance to try and make (The Sims Medieval) run smoothly,” Bernstein said. “We’re making a denser, visual world. The world looks really rich, but it’s really dense which could put a big hit on performance, so we’re working on performance all the time. Hopefully those changes would address (those issues).”

“Does that guarantee it’ll run on your machine? No, but I certainly hope so,” she added. “It’s really hard on the PC because there are so many variables, but we should be able to make it work on a very wide range.”

| Producer: Sims Medieval Won’t Crash Like Sims 3 |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *