Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds

Nieuwe commercial uit Frankrijk van De Sims 3 voor Consoles

Simlicious meld op hun website dat er een nieuwe commercial van De Sims 3 voor Consoles is verschenen, het gaat om een Franse commercial die beelden van het spel en de PC versie toont. Hier hebben al eerder fans over geklaagd bij een van de eerste trailers, die bevatte ook materiaal van de PC-game.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>