Officiële release van De Sims Middeleeuwen is 27 Maart 2011

SimFans heeft ontdekt dat de officiële release-datum van De Sims Middeleeuwen 27 Maart 2011 is geworden. Dit staat op de officiële Duitse Electronic Arts website vermeld. Dit betekent ook dat De Sims Middeleeuwen nog maar zes maanden verwijderd is. Het nieuws rondom dit nieuwe spel zal de komende maanden wel wat meer worden.

Op de Nederlandse website is nog niks vermeld. Het is ook niet helemaal zeker of dit dezelfde datum zal zijn in Nederland of Amerika. Maar meestal verschild de Nederlandse release-datum niet met de Duitse.

| De Sims Middeleeuwen informatie pagina |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

10 reacties

  1. Spannend want ik heb wel zin in Middeleeuwen. Ik wou het al in mijn agenda zetten maar heb nog geen 2011 agenda 😛

  2. Wtf?? 27 Maart, das op mijn Verjaardag LOL!
    ik ga dit spel zeker proberen trouwens!

  3. Huh hij komt 24 maar uit hoor niet luisteren naar deze shit hij komt 24 maart uit

  4. ^ volgens de officiële site’s komt hij op 25 maart uit, alleen sommige winkels verkopen hem al op 24 maart.

  5. Dit is een erg oud bericht: ik zet reacties wel even uit.

    25 maart is ie er zoals Sim Sven al zei.

Reacties zijn gesloten.