Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen en Nieuws

Officiële release van De Sims Middeleeuwen is 27 Maart 2011

SimFans heeft ontdekt dat de officiële release-datum van De Sims Middeleeuwen 27 Maart 2011 is geworden. Dit staat op de officiële Duitse Electronic Arts website vermeld. Dit betekent ook dat De Sims Middeleeuwen nog maar zes maanden verwijderd is. Het nieuws rondom dit nieuwe spel zal de komende maanden wel wat meer worden.

Op de Nederlandse website is nog niks vermeld. Het is ook niet helemaal zeker of dit dezelfde datum zal zijn in Nederland of Amerika. Maar meestal verschild de Nederlandse release-datum niet met de Duitse.

| De Sims Middeleeuwen informatie pagina |

10 gedachtes over “Officiële release van De Sims Middeleeuwen is 27 Maart 2011”

Reacties zijn gesloten.