Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds

De Sims 3 Console Producer video interview

George Pigula, Associate Producer van De Sims 3 Console, wordt hier geïnterviewd. Dit interview was al in dit bericht op onze site aangekondigd en is nu dus ook gemaakt.

Ook deze video is toegevoegd aan ons screens, artworks en video overzicht voor De Sims 3 Consoles. De nieuwste toevoegingen vind je onderaan de pagina, en niet schrikken het is nogal veel wat er online staat.

| De Sims 3 voor Consoles en Handhelds: screens, artworks en video’s |

Een gedachte over “De Sims 3 Console Producer video interview”

  1. hiki

    Ik heb het even gekeken alhoewel ik geen Consoles expert ben, dat is Jimmy. Het interview bevat geen echte nieuwtjes. Wel wat gebabbel over het verschil tussen PC en consoles versie, voornamelijk de besturing dan.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>