12 reacties

  1. Uhm, ik wil niet veel zeggen, maar deze dude zei op het einde: “26 october… worldwide” oftewel wereldwijd! Foutje of is de releasedatum hiermee 3 dagen opgeschoven?

  2. ja ik hoorde het hoop het niet, ik kan niet wachten maar zo te zien zaten er ook nog wel een paar kleine foutjes in. maar er bestaat toch helemaal geen demo van de sims ofwel?

    1. @ serm11 dat klopt: demo’s bestaan niet. maar demo staat in dit geval voor demonstratie: EA neemt laptop mee met Na Middernacht erop ofzo en dan kunnen ze het spelen daar. 🙂

  3. Als dit de hotspot is moet ik eerlijk zeggen dat dat al wel een beetje tegenvalt, ik vond die bar er namelijk een beetje saai uitzien. Maar voro de rest erg leuk om die nieuwe dingetjes te zien!

  4. Tuurlijk kunnen wij de clubs aanpassen testingCheatsEnabled true en dan iets kopen op deze kavel en dan kan je hem leuker maken!

  5. Na middernacht is feesten en vampieren, Ambities is veel nieuwe banen en mogelijkheden en wereldavonturen is op vakantie gaan. dus het ligt er maar aan hoe je speelt of wil spelen. lees anders even onze reviews?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *