Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Na Middernacht, De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

Nieuwe screens De Sims 3 Na Middernacht

Met dank aan Wouter van EA Nederland.

29 gedachtes over “Nieuwe screens De Sims 3 Na Middernacht”

 1. redhead0966

  Ik heb m bij bol besteld omdat die m wel altijd optijd bezorgt(heb met wat andere winkels geen goede ervaring)maar moet zeggen hij is bij bol wel duurder dan bij andere,vond dat wel raar.Maar door deze screens en de vorige screens en filmpjes hou ik t nog ff vol tot ie in de brievenbus ligt.lol

 2. hiki

  Om dezelfde redenen bestel ik ook altijd alles bij de Bolle 😛 En altijd de games precies op de release dag binnen 🙂

  PS: ben ook eerlijk gezegd te lui om de dagen ervoor op mijn fiets door Amsterdam te racen op zoek naar een winkel die hem al heeft 😉

  1. hiki

   Ik ben even vergeten hoe het zat: het team dat aan het spel zit heeft de reflecties van onder andere water flink verbeterd. Maar was dat nu voor Ambities of voor NA Middernacht. Dat weet ik dus even niet meer 100 % zeker. Ik denk dus voor Na Middernacht.

 3. LordJvK

  Ik bestel ook altijd via Bol. Ik heb zelfs een leuk mailtje gekregen van ze van een leuke actie. Als je iets bestelt bij hun tussen 20 tot en met 27 oktober, hoef je namelijk geen verzend kosten te betalen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>