29 reacties

 1. ik wil hem ook nu hiki maar nog ff wachten!

  die cafรฉ’s ga ik leuk vinden denk ik ๐Ÿ™‚
  wel jmmr dat ze bijna nooit ronde zwembaden in foto’s laten zien ๐Ÿ™

 2. Wel super coole screens weer ๐Ÿ˜€ Ik kan echt niet wachten. Ik denk dat ik dinsdag al naar de Bart Smit ren. ^^
  En eindelijk eens leuke schoenen ๐Ÿ˜€

 3. die bars waar je drankjes kunt maken enzo hebben wat weg van de bars uit de sims 2 nachtleven eerlijk gezecht zijn ze bijna precies hetzelfde!

 4. Ik heb m bij bol besteld omdat die m wel altijd optijd bezorgt(heb met wat andere winkels geen goede ervaring)maar moet zeggen hij is bij bol wel duurder dan bij andere,vond dat wel raar.Maar door deze screens en de vorige screens en filmpjes hou ik t nog ff vol tot ie in de brievenbus ligt.lol

 5. Om dezelfde redenen bestel ik ook altijd alles bij de Bolle ๐Ÿ˜› En altijd de games precies op de release dag binnen ๐Ÿ™‚

  PS: ben ook eerlijk gezegd te lui om de dagen ervoor op mijn fiets door Amsterdam te racen op zoek naar een winkel die hem al heeft ๐Ÿ˜‰

 6. Mooie screens. Weerspeigeld dat water van de eerste screen altijd zo en dat me dat nog nooit is opgevallen of is dat iets nieuws van NM?

  1. Ik ben even vergeten hoe het zat: het team dat aan het spel zit heeft de reflecties van onder andere water flink verbeterd. Maar was dat nu voor Ambities of voor NA Middernacht. Dat weet ik dus even niet meer 100 % zeker. Ik denk dus voor Na Middernacht.

 7. Ik bestel ook altijd via Bol. Ik heb zelfs een leuk mailtje gekregen van ze van een leuke actie. Als je iets bestelt bij hun tussen 20 tot en met 27 oktober, hoef je namelijk geen verzend kosten te betalen.

  1. @ Nefje: Geen idee of EA nog recensie exemplaren gaat weggeven aan fansites: digitale van de EA Store dus. En of Pinquintech er dan ook 1 krijgt. Ik hoop het voor je!

 8. als je bijvoorbeeld acteur bent en je gaat film opnemen is dat dan net zoals bij beroepen dat je naar het werk gaat of zoals banen dat je helemaal niks ziet? xoxoxx.

 9. die laatste bar vind ik cool, is het echt zo dat vampieren blaren krijgen als ze in de zon komen lijkt me wel leuk
  heb er echt zin in ๐Ÿ˜€

 10. Ja volwassen vampieren wel als ze te lang in de zon komen: kinder vampieren niet. Pas als Jong Volwassene krijgen ze blaren dus kinder vampieren moeten naar school blijven gaan LOL

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *