De belangrijkste nieuwtjes over De Sims van week 42

Het is weer zondag dus tijd voor ons S3N Nieuws Overzicht met daarin de belangrijkste nieuwtjes over De Sims van de afgelopen week kort samengevat. Op deze manier begin ik elke zondag het nieuwe weekoverzicht, alleen deze week gaat dat niet lukken.

Achter de schermen zijn we een aantal zaken aan het afronden die we voor de release van De Sims 3 Na Middernacht en De Sims 3 Consoles online willen hebben en tegelijkertijd willen we jullie, ook vandaag, de laatste nieuwtjes melden.

Bovendien kost zo een nieuws overzicht behoorlijk wat concentratie en iedereen hier op het S3N kantoor is ontzettend opgewonden over de aankomende releases dat niemand zich echt meer kan focussen.

Maar volgende week weer een gewoon weekoverzicht met de belangrijkste nieuwtjes.

4 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *