Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Na Middernacht

De muziek in De Sims 3 Na Middernacht

Een groot aantal Duitse fansite heeft De Sims 3 Na Middernacht binnen gekregen van EA Duitsland. Zo ook Simway en zij hebben veel muziek maar ook de tunes in de bouwmodus, CASmodus, koopmodus, mapview etc online gezet op hun YouTube kanaal:

| Simway YouTube kanaal |

8 gedachtes over “De muziek in De Sims 3 Na Middernacht”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>