Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

De Sims 3 accessoires pakket over tuinieren in Februari 2011!?

Alsof het niet al druk genoeg is vlak voor de release van De Sims 3 Na Middernacht en De Sims 3 voor Consoles bedacht Amazon dat er ook nog wel een rumoer rondom een nieuw accessoires pakket bij kon. Het gaat om een nieuw pakket rondom het thema ‘Tuinieren’.

Maar wees niet gelijk teΒ enthousiast, je moet dit gerucht nemen met een korrel zout. Dit accessoires pakket zou moeten verschijnen in Februari 2011 volgens Amazon: Jardin de Style dat is de naam die ze melden.

Bron: SimCookie

[UPDATE] Meestersim meld ons dat dit accessoires pakket ook al op de release lijst van Bart Smit voorkomt, deze lijst is in de meeste winkels filialen van Bart Smit te bekijken.

27 gedachtes over “De Sims 3 accessoires pakket over tuinieren in Februari 2011!?”

 1. I_mJimmy

  Lol, als dit pakket uitkomt maak ik ook maar een milieuvriendelijke vegetarische organische boomknuffelende familie πŸ˜€ (Grapje, gewoon milieuvriendelijk en vegetarisch is genoeg :P)

 2. Sietse

  Ze moeten eigenlijk een complete ‘spin-off’ maken op de Sims games, net als het toekomstige De Sims Middeleeuwen. ‘De Sims Harvest’ ofzo, en dat je dan je eigen boerderijtje moet onderhouden, een soort Farmville, maar dan uitgebreider. DΓ‘t zou leuk zijn! Die acc. pakketten zijn zo minimaal…

 3. Cindy

  altijd zeiken dat er weinig nieuws is
  en nu is er vollop nieuws zijn ze weer niet tevreden ggrrrr lol

  hahahaha dit is geweldig nieus toch
  nu nog op de seizoenenpakket aankondeging wachten voor de kerst

  zijn we allemaal blij en kunnen we vol verwachten op de nieuwe spellen in 2011 wachten

 4. Hikari-desu

  wauw, dat is wel erg onverwacht. Wel cool, zo’n pakket. Denk dat me simmies daar meer aan zullen hebben dan supersnelle. Maar ik neem aan dat ze hierop ook nog een uitbreidingspakket maken over seizoenen, zoals dat verteld is, en niet zomaar van gedachten zijn veanderd. Tuinspullen zijn van harte welkom, maar als dat betekent dat seizoenen niet meer doorgaat ben ik echt kwaad.

 5. bobo

  Ik hoop dat er eentje met huisdieren komt.
  Ik vind t jammer dat je met amibities geen eigen bedrijf kan zoals restaurant:( maar je kan wel beroepen:) en je kind kan muffins verkopen xD. Middernacht is ook cool

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>