Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds en Nieuws

Officiële website van The Sims 3 Town Hall Event online

Sinds kort staat de officiële website van het The Sims 3 Town Hall Event online. Op de website vind je niet heel veel informatie, maar er worden, volgens de site, later nieuwe onderdelen toegevoegd zoals video’s en live streams. Houd de website in de gaten dus. We melden het ook als er iets nieuws op de website geplaatst is.

Een Town Hall event of meeting is een openbare meeting georganiseerd door EA Amerika waar zij de nieuwste games laten zien. Het heeft dus niks te maken met de ingame townhall / stadhuis.

7 gedachtes over “Officiële website van The Sims 3 Town Hall Event online”

  1. hiki

    @ abctje: domme vragen bestaan niet: alleen domme antwoorden.
    🙂

    Elke keer als EA US zo een informatie dag houdt over de nieuwe games (een Town Hall Meeting) zetten ze op die site de inforamtie enzo neer. Oke het is EA site nummer 126253 maar ja waarom ze nu weer een aparte site hebben gemaakt?

    @ Xelles: ja het was de 22e op een voor europeanen ongelukkig tijdstip.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>