Officiële website van The Sims 3 Town Hall Event online

Sinds kort staat de officiële website van het The Sims 3 Town Hall Event online. Op de website vind je niet heel veel informatie, maar er worden, volgens de site, later nieuwe onderdelen toegevoegd zoals video’s en live streams. Houd de website in de gaten dus. We melden het ook als er iets nieuws op de website geplaatst is.

Een Town Hall event of meeting is een openbare meeting georganiseerd door EA Amerika waar zij de nieuwste games laten zien. Het heeft dus niks te maken met de ingame townhall / stadhuis.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

7 reacties

 1. Wat is die download van die townhall? Is dat het bewuste gebouw in het Sims spel? (Ben niet thuis dus kan het niet uitproberen)

 2. Net even gedownload, het was alleen promotie materiaal: logo’s, screens, packshots en enkele filmpjes van Medieval, Console en Late Night. Geen downloads voor de game zelf helaas 🙁

 3. @ abctje: domme vragen bestaan niet: alleen domme antwoorden.
  🙂

  Elke keer als EA US zo een informatie dag houdt over de nieuwe games (een Town Hall Meeting) zetten ze op die site de inforamtie enzo neer. Oke het is EA site nummer 126253 maar ja waarom ze nu weer een aparte site hebben gemaakt?

  @ Xelles: ja het was de 22e op een voor europeanen ongelukkig tijdstip.

 4. alleen dat er een kerstboom bij zat en nog wat spulletjes en dat het gratis was

  Holiday gifts include a snow globe, Kris Kringle, Christmas Tree, Kwanzaa poster & Hanukkah sculpture!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *