14 reacties

 1. Het ziet er leuk uit .Maar ik ben blij dat het laden niet zo lang duurt 😀 Ik vind al die muziekjes op den duur vervelend worden.

 2. Je weet dat de laadtijden afhangen van de computer, geïnstalleerde spellen en de (grootte van de) savegames?
  Bij EA Games (als het tenminste geen video is van hun een reviewexemplaar voor de fansite) staat alleen het basisspel en Na Middernacht op de pc. Die computer zal waarschijnlijk ook een stuk beter zijn dan de gemiddelde simsfan heeft staan en er staan natuurlijk ook niet al meerdere savegames etc. op. Kortom: dit is echt de minimale laadtijd bij optimale omstandigheden.

 3. /\ Ik dacht dat dit stukje altijd zo kort duurde ( bij mij tenminste wel)
  Alleen als ik een saved game moet laden duurt het iets langer.
  * is heel blij met haar goeie pc 😀 *

 4. Bij mij duurt het laden ook ongeveer zo lang, maar ik wil niet de mensen met een mindere pc het idee geven dat de laadtijden zullen verbeteren of niet langer zullen worden. Over het algemeen zal het laden wel langer gaan duren. Het verschil zal afhangen van o.a. je pc.

 5. Ja, dat zou ook nog goed kunnen zoals ik al zei.
  EA Games heeft soms ook mindere pc’s/laptops staan om het spel mee te testen, dus dat zegt ook niet altijd alles.

  We komen er vanzelf wel achter hoe lang het laden zal duren op onze pc’s.

 6. ik ben dan eindelijk af van die race vlag, ik vond em niet zo bijzonder en best saai en dat oranje is erg lelijk zo op je scherm.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *