De Sims 3 openen guerilla store in Antwerpen – België

Dit bericht is zojuist op de officiële Nederlandse De Sims 3 site online gekomen. Mocht er iemand naar toe gaan en foto’s maken dan zetten we die graag hier neer.

Game launch van eerste Sims 3 game voor consoles en handheld in tijdelijke store

Groot nieuws voor de Sims fans! Onder het motto ‘Play with Life’ openen De Sims 3 voor het allereerst een eigen guerrilla store in België�, meer bepaald in hartje Antwerpen! Van 28 oktober tot en met 6 november kun je in de legendarische cultshop Fish&Chips terecht om kennis te maken met De Sims 3 in al hun nieuwe vormen en gedaanten. De eerste verdieping van de trendy shop in de hippe Kammenstraat zal gedurende 10 dagen van een Sims 3 jasje voorzien zijn.

Niet alleen ontdek je er jouw favoriete Sims 3 games, je kunt ze ook ter plaatse spelen en uitproberen. Voor professioneel advies staan de medewerkers van Free Record Shop klaar. Zij geven antwoord op al je prangende Sims 3 vragen. Verder zijn er geschenk-met-aankoop acties, exclusieve dj-sets en speciale thema’s zoals een girls-gaming avond.

Hou deze pagina goed in de gaten want binnenkort plaatsen we hier het programma van de guerilla store. Natuurlijk hopen we dat je een bezoekje kunt brengen aan onze store maar mocht dit niet lukken dan kun je hier in de komende tijd ook foto’s terug vinden van de speciale opening.

13 reacties

  1. Klinkt wel leuk jammer dat Antwerpen net iets te ver weg is. Al heb ik wel zin in een weekendje Antwerpen: erg gezellig daar 🙂

  2. Antwerpen is maar een half uurtje rijden vanaf hier. En het is toch vakantie, dus misschien kan ik mijn ouders wel zover krijgen om daar naartoe te gaan.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *