Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Na Middernacht, De Sims 3 Uitbreidingen, Gidsen en Nieuws

Prima Games Guide voor De Sims 3 Na Middernacht te bestellen

We hebben al eerder gemeld dat deze gids bij Bol online was gekomen maar nu is hij ook daadwerkelijk te bestellen. De prijs is €14,99 en de gids is 176 pagina’s dik, een Nederlandse versie ervan bestaat niet.

| Bol.com: Prima Essential Guide: The Sims 3 Late Night |

Met dank aan simsfan1988 voor de tip.

6 gedachtes over “Prima Games Guide voor De Sims 3 Na Middernacht te bestellen”

  1. Starrats

    Natuurlijk weet ik jullie te vinden. Ik hoop alleen wel dat deze netter geprint is dan de vorige, in dat boekje zag je op veel te veel pagina’s letterlijk dubbel 🙁 En ik kan ook wat pagina’s scannen. Maar zal nog wel een week duren tot ik hem heb.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>