De Sims 3 Game-update voor 1.17/2.12/3.8/4.5/5.2

Er is weer een nieuwe patch voor De Sims die enkele features die ook in De Sims 3 Middernacht zit beschikbaar maakt voor iedereen die het basisspel De Sims 3 heeft.

In deze post van Kyta op ons forum vind je enkele screens ervan.

Om deze update te installeren, moet je je game opstarten en het tabblad ‘Updates’ in het Startprogramma gebruiken.

Deze update voor de game bevat:

Updates voor basisgame

* Spelers kunnen nu kansen onderdrukken door het vakje naast ‘Kansen onderdrukken’ aan te vinken in het menu met Spelopties. Dit betekent dat spelers nog steeds kansen kunnen krijgen door middel van interacties, maar dat er geen kansen meer automatisch toegewezen worden aan de speler.

* De game kan nu materiaal dat gedownload is detecteren en deze voorwerpen gebruiken in de wensen en kansen van de Sims, etc.

* Leefmodus

o Sims kunnen nu groepen vormen met één of meerdere Sims, zodat ze aan elkaar verbonden zijn terwijl ze erop uit trekken.
o Spelers kunnen nu lampen die ze via Kopen gekocht hebben instellen als “blacklight”.

* Sim creëren

o Spelers kunnen nu de gespierdheid en borstomvang van Sims aanpassen.
o Nieuwe Sims kunnen nu een sterrenbeeld toegewezen krijgen.

* Bouwen/Kopen

o Spelers kunnen nu het Platformgereedschap gebruiken om podia en andere verhoogde oppervlakken te creëren.
o Spelers kunnen nu halve muren creëren en op kavels bouwen.
o Behalve toiletten kunnen spelers ook urinoirs kopen en ophangen!
o Spelers hebben nu met de nieuwe ronde hoeken en omvangaanpassingen meer controle over de vormgeving van hun zwembaden.
o Zwembaden hoeven niet meer per sé op de begane grond te worden gebouwd. Zwembaden kunnen nu ook op hoger gelegen verdiepingen in een gebouw worden geplaatst.
o Spelers kunnen nu overal ter wereld fonteinen creëren op woonkavels en openbare kavels, met behulp van het Fonteingereedschap.

* Stad bewerken

o Spelers kunnen nu de Openbaar Geluid Stereo-installatie op openbare kavels installeren, zodat er op openbare kavels overal en altijd muziek te horen is.

* Aanvullende reparaties van bugs in bestaande onderdelen

Wereldavonturen

* Aanvullende reparaties van bugs en aanpassingen aan bestaande onderdelen

Ambities

* Aanvullende reparaties van bugs en aanpassingen aan bestaande onderdelen

Voordat je een Update voor De Sims 3, een Uitbreidingspakket of een Accessoirespakket gaat downloaden, is het slim om eerst de volgende checklist door te nemen. Zo kun je er voor zorgen dat je game soepel blijft draaien.

Stap 1: Aangepast materiaal uitschakelen

Onder aangepast materiaal verstaan we al het De Sims-materiaal dat niet afkomstig is uit een officiële update voor De Sims 3, De Sims 3 Store, een Uitbreidingspakket of een Accessoirespakket. Aangepast materiaal wordt gecreëerd door externe partijen die niet onder toezicht staan van Electronic Arts of het Team van Ontwikkelaars van De Sims 3. Het kan gebeuren dat dit materiaal niet werkt met nieuwe updates. Door aangepast materiaal kan de game onvoorspelbaar reageren, of niet naar behoren functioneren.

Om het aangepaste materiaal uit te schakelen, moet je de stappen die je genomen hebt om dit materiaal te installeren ongedaan maken, tot je game zich weer in een onaangepaste staat bevindt. Verplaats het materiaal als je het in een Sims 3 directorymap hebt geplaatst naar een nieuwe map, die zich niet in de bestandendirectory van De Sims 3 bevindt. Je De Sims 3 bestandendirectory vind je door de paden hieronder te volgen:

Windows bestandendirectory: C:\Documenten en instellingen\GEBRUIKER\Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 3

Mac bestandendirectory: Gebruiker/Documenten/Electronic Arts/De Sims 3

Na het installeren van de officiële update, kun je het aangepaste materiaal weer instellen. Mochten er hierdoor problemen ontstaan, dan kun je het materiaal het beste uitschakelen tot de externe partij het materiaal bijgewerkt heeft, zodat het weer gebruikt kan worden in combinatie met de officiële Updates, Uitbreidingspakketten of Accessoirespakketten.

Stap 2: Een back-up maken van opgeslagen games

Het is altijd een goede voorzorgsmaatregel om een back-up te maken van je opgeslagen spelgegevens, voor je een nieuw Uitbreidingspakket, Update of Accessoirespakket gaat installeren. Dit doe je door de “.sims3”-mappen naar je Bureaublad of een andere directory met bestanden te kopiëren. Je vindt deze mappen in de map met opgeslagen spelbestanden.

Je map met opgeslagen spelbestanden van De Sims 3 vind je door de paden hieronder te volgen:

Windows bestandendirectory: C:\Documenten en instellingen\GEBRUIKER\Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 3\Opgeslagen spellen

Mac bestandendirectory: Gebruiker/Documenten/Electronic Arts/De Sims 3/Opgeslagen spellen

Nadat de Update geïnstalleerd is, kun je de game laten draaien om te kijken of je opgeslagen spellen nog steeds naar behoren functioneren.

Stap 3: De update volledig uitvoeren

Updates kunnen soms behoorlijk omvangrijk zijn. Hierdoor kan het downloaden en installeren een tijdje duren. Door de update te annuleren voor deze volledig uitgevoerd is, kunnen er onverwachte problemen optreden. Om deze reden is het altijd het beste om af te wachten tot de update volledig uitgevoerd is. Sluit het Startprogramma niet af tot je bevestigd hebt dat de update volledig geïnstalleerd is, anders zal de update geannuleerd worden

56 reacties

 1. aaaaaaaaaahhhhhhh nu ik nog niet de sims 3 na middernacht heb kan ik wel al genieten van een paar dingen uit de sims 3 na middernacht ga hem nu gelijk updaten!!!! (krijg meschien morgen of op de relaese het spel!!!

 2. Krijg ik bíjna de sims 3 na midderdnacht, heb ik stapels huiswerk die voor moeten 🙁 Ben voor volgende week nog niet klaar. Stom profielwerkstuk. Gelukkig voor alle mensen die na middernacht niet gaan kopen kun je super veel functies gewoon downloaden dmv dit 🙂

 3. Vraag me af, is het renvirus (rennende sims door tikkertje) hiermee verholpen en kan je weer opgravingen doen op vakantie?
  Ik wacht nog ff met updaten maar ik had op de sims3 site een vraag die ik nu meteen ff hier stel;
  Moet je deze update voor het instaleren van NM doen of kan het ook later?(heb de nieuste uitbreiding nog niet)

 4. Ik denk dat als je NM installeerd dat ie hem dan vanzelf weer installeerd. Dat was bij de vorige uitbreidingen ook zo. Daarom wacht ik wel gewoon tot ik het spel heb. Dan gaat het allemaal vanzelf.

 5. ik opnieuw opgestart ik heb de laatste update van ea nogwat dinges gedaan en hij is nu bezig met instaleren (hopen dat hij het nu wel doet!)

 6. gvd

  nou bij mij werkt heel het spel weer niet door die rot update
  ik word er helemaal lijo van
  alle downloads werken ook weer niet (zijn originele gekochte)

  ik geef het op heb het helemaal gehad met die rot sims

 7. jongens…. je kunt met deze update ook al ronde zwembaden maken en dat doe ik ook maar hoe zorg je ervoor dat die draait???

 8. uhm vreemd zeg, ik hoop dat het je gaat leuke marinaatjuh veel succes. Ik ga hem pas update als ik me nm heb geïnstalleerd 😀

 9. Bij mij deed ie eerst ook niets. Heb toen handmatig EA Downloadmanager opgestart, kreeg een melding dat ik EA Downloadmanager moest updaten en vervolgens, na de update, kon ik in de sims 3 launcher wel de updates downloaden

  -Misschien offtopic: Ik heb nieuwe loading songs gehoord en mijn sim wilde een bubbelbad kopen terwijl ik deze niet eens in mijn spel heb XD

 10. ik kan niet meer op de sims3 launcher klikken ik ging de ea downloadmananger instaleren en er staar dat QtCore4.Dll ontbreekt op mijn computer help

 11. Belangrijk voor mensen die onlangs problemen hadden met de EA downloadmanager: er is nu een nieuwe update van de downloadmanager; deze zorgt ervoor dat je weer je patches kan binnenhalen!

  Het is misschien verstandig om pas ná het installeren van middernacht de patches te gaan installeren!

  Hopelijk werkt dit bij iedereen!

 12. Je kan de games ook handmatig updaten.
  Dit is de patch voor De Sims 3 voor Europa:
  http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.17.60.009002_Update.exe

  Als Qtcore4.dll ontbreekt kan je beter de EA DM deïnstalleren en een eventueel een nieuwe versie downloaden.

  Ik vind het trouwens wel weer apart dat bij de ene de nieuwe EA DM goede resultaten geeft (en voorheen soms slechte) en bij een redelijk groot deel van de mensen het weer mis gaat (terwijl de versie daarvoor soms goed ging).
  Ik heb in ieder geval al een backup gemaakt en ga denk ik in het weekend updaten. Dan kan ik hopelijk genieten van alle nieuwe opties zonder dat ik Na Middernacht heb. 🙂

 13. bij moet alles prima maar je moet ook alles bijhouden dus je moet van alles zoals dat ea dinges enzo de laatste update hebben voor hij het goed doet want ik het begin werkte die update bij mij ook niet en toen had ik tips gekregen over wat ik daarboven zij en toen deed hij het wel 🙂

 14. Hoe er wel rekening mee dat de mensen bij wie het WEL goed gaat nu zitten te spelen ofzo en hier verder niet reageren. Alleen de mensen bij wie het niet goed is gegaan hoor je hier. 😉

 15. je basisspel van de sims 3 is niet compatibel met het huidige sims3 uitbreidingspakket update je spel via het startprogramma. maar bij mij staat dat mijn spel up to date is dus wat nu?

 16. oke grapje ik moest me inloggen maar nu heb ik een ander probleem nl: dat mijn spel niet compatibel is met het huidige sims 3 spel (ik denk omdat ik dus die update heb geüpdatet en die ging natuurlijk over s3 na middernacht). Gelukkig heb ik na middernacht bij bol.com besteld dus komt hij zoiezo (ik hoop morgen) binnen maar als iemand voor nu een oplossing heeft?

 17. Ik heb een probleem!
  Voorheen deed mijn sims 3 het altijd prima.
  Ik heb onlangs een nieuw huis gebouwd dat nu af is.
  Toen ik wilde beginnen met spelen wilden mijn simspoppetjes niks meer doen. In hun denk wolkje staan dan voetjes, maar er staat niks in de weg! Ze willen niks doen, niet eten, niet slapen, niet naar de wc. Probeerde 100 keer opnieuw op te starten, maar zonder resultaat. Weet iemand wat dit is en hoe ik het kan oplossen? Alvast heel erg bedankt!

  1. Probeer het huis in de buurt editor eens te verplaatsen. Of verplaats het huis (met familie) in de opslag en zet het dan in een andere buurt. Of heb je veel met cheats of downloads gewerkt? En hebben andere families in dezelfde buurt er ook last van?

 18. Hiki,

  Hoe doe ik dat precies?
  Ik ben blond begrijpt u?
  Ik vind het erg vervelend dat mijn spel het niet meer doet, ik ben er in totaal 36 uur mee bezig geweest.
  Toen mijn spel opeens uitviel moest ik opnieuw beginnen.
  Weer 36 uur, fjuuuw -.-

  Zou u de oplossing willen uitleggen, zodat ik stapjes kan volgen? Is dat mogelijk? 🙂

  Alvast ontzettend bedankt! 😀

 19. heeej,
  ik had een vraag.
  als ik een baby krijg dan is de helft van zijn lichaam wit. :S
  en als ik een baby adopteer is het een stok ofzo ?:S

  dus weten jullie misschien wat het is?
  ik heb het gevoel dat het aan teveel downloads en instellingen licht.
  ik heb de sims 3 GEKOCHT omdat ik de sims 3 na middernacht er ook bij wou. (die is dus ook GEKOCHT)

 20. oo sorry hierboven is een type fout het moet zijn :
  ik heb het gevoel dat het aan teveel downloads en instellingen LIGT. xD

  ik hoop dat jullie weten wat er met mijn sims is !!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *