Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws en Patches

De Sims 3: Creëer een Wereld tool werkt weer

Vanochtend hebben we in dit bericht al gemeld dat de Creëer een Wereld tool niet meer werkte na de laatste patch of na installatie van De Sims 3 Na Middernacht. Alexie en Erik melden dat als je de nieuwe versie download van deze pagina van de officiële De Sims 3 site en die installeert, de tool zichzelf updaten zonder dat je die eerst hoeft te verwijderen.

7 gedachtes over “De Sims 3: Creëer een Wereld tool werkt weer”

 1. niceDragon

  Ik heb de tool gedownload & geïnstalleerd vanaf de officiële Sims3 site.
  Als ik hem opstart zegt hij dat je de tool moet deïnstalleren en de nieuwe tool moet downloaden, maar die had ik dus al.
  Als ik nu op downloaden klik staat er: Oeps! We kunnen je verzoek niet verwerken.

  Wat kan ik nog meer doen?

 2. kelly

  nou… als ik heb nu download dan komt er van alles te staan.. dat hij crasht en weet ik veel wat nog meer
  iniedergeval hij doet het niet.. en ik krijg hem niet aan de praat???

 3. Pien

  vroeger deed die van mij het wel nu geeft het spel aan dat het niet werkt enzovoort. Ik heb al 2x geprobeerd het spel opnieuw te downloaden maar hij geeft hetzelfde aan!? ik weet niet hoe je die nieuwe moet downloaden..
  Groetjes

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>