Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws en Offtopic

Mod The Sims meeting in Amsterdam op zondag 14 november 2010

Op zondag 14 november komt Sinterklaas aan in Amsterdam, maar als je eens wat anders wil doen op deze dag, kun je naar een meeting van andere fans van De Sims in Amsterdam georganiseerd door Mod the Sims. Alle informatie vind je op de site van Mod the Sims.

Hey there simmers!

On the afternoon of Sunday, November 14th, a group of simmers in the Netherlands and surrounding areas will be in Amsterdam for an informal meetup. Just a fun afternoon of chatting, taking goofy pictures, and hanging out together.

If you’re in the Netherlands, or can make it to Amsterdam on the 14th, we’d love for you to come hang out with us! All three MTS admins will be there, as well as other staff, creators, and players.

If you’d like to attend, please post in this thread and let us know that you’ll be coming – and if it’s not just you, how many people you’ll be bringing so we know what to expect and if we need to call ahead to ensure seating somewhere.

| Mod the Sims: Amsterdam Meetup – 14 Nov |

13 gedachtes over “Mod The Sims meeting in Amsterdam op zondag 14 november 2010”

 1. hiki

  Nee het is een Engelstalige site maar Delphy is inderdaad een Nederlandse. Ik denk dat ik ga. 🙂 Als dat tenminste geen probleem is: misschien is het alleen voor actieve MTS mensen? En ik ben er niet echt actief.

 2. hiki

  Delphy zei dat ik lid ben daar en welkom ben dus ik denk dat het wel een beetje voor leden is. Anders wordt het denk ik wel een beetje raar als iedereen komt. Ik heb alleen geen plumbob haarband meer: weggegeven aan Lots 😛 Maar zat andere plumbobs in huis.

 3. Adoror

  Sinterklaas, ModtheSims. Perfect excuus om Amsterdam onveilig te maken en alle schatten te claimen voor Fable III.

  Maarja, midden in m’n SE-week en voor m’n PTA Wiskunde lijkt me niet zo tactvol.

 4. franniewee

  Ik ga, zondagmiddag is prima. De rest van mijn gezin vermaakt zicht wel. Mij lijkt ´t gaaf en ik ben ook wel nieuwsgierig. Ik wil trouwens ook best wel foto´s maken voor S3N als er animo voor is.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>