EA NL Persbericht: De Sims 3 Na Middernacht, het uitbreidingspakket waar iedereen naar uit heeft gekeken

BEREID JE VOOR OM MET JE SIMS HET NIEUWS TE HALEN IN DE SIMS 3 NA MIDDERNACHT, HET UITBREIDINGSPAKKET VAN EA WAAR IEDEREEN NAAR UIT HEEFT GEKEKEN

Beroemdheden, bands, vampiers, bubbelbaden en meer!

SCHIPHOL-RIJK, 28 oktober 2010 – – – In Bridgeport gaat iedereen door tot de vroege uurtjes! De Sims personages hebben nu een reden om laat op te blijven met het nieuwste uitbreidingspakket voor het veelbekroonde De Sims 3™ voor PC/MAC. Het EA Play Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) kondigde vandaag aan dat het uitbreidingspakket* De Sims 3™ Na Middernacht voor op de PC/MAC vandaag in Nederland in de winkels zal liggen. De Sims 3 Na Middernacht geeft spelers een reden om de stad in het donker onveilig te maken. De Sims kunnen nu naar de hipste clubs gaan, flink de bloemetjes buitenzetten en vreemde wezens van de nacht tegenkomen… of er zelf eentje worden. Spelers kunnen hun Sims tot diep in de nacht met de band op laten treden, of door het leven gaan als een vampier. Zo gauw het donker wordt vallen er allerlei nieuwe dingen te beleven.

“De Sims 3 Na Middernacht is een van de leukste uitbreidingspakketten die we tot nu toe hebben gemaakt. Hiermee kunnen spelers activiteiten ondernemen waarmee ze een beroemdheid, vampier of mixoloog kunnen worden,” zegt Scott Evans, algemeen manager van The Sims Studio bij EA. “Van bubbelbaden en beroemdheden tot vampiers en bands, met dit uitbreidingspakket hebben spelers de mogelijkheid om te vertellen wat er buiten werktijden gebeurt. Het uitbreidingspakket biedt eindeloos veel creatieve mogelijkheden.”

De Sims 3 Na Middernacht biedt spelers de mogelijkheid om hun duistere kanten te ontplooien. Zo zijn er allerlei nachtwezens, hippe nachtclubs en activiteiten die het daglicht niet kunnen verdragen. Spelers kunnen bevriend raken met vampiers en uiteindelijk vragen om ook ingelijfd te worden. Na de transformatie tot vampier zullen spelers merken dat hun Sims, de personages uniek voor De Sims games, dorst krijgen in plaats van honger, harder rennen, gedachten van anderen lezen en slapen terwijl het nog licht is. Vampiers hebben toegang tot de meest exclusieve gelegenheden waar niet iedereen welkom is, maar zij zijn niet de enigen die niet in de rij hoeven te staan en gebruik mogen maken van extra privileges. In De Sims 3 Na Middernacht kunnen spelers hun Sims helpen om beroemd te worden, compleet met paparazzi die de supersterren in de gaten houden. Beroemde Sims leven in de hipste buurten, komen werkelijk overal naar binnen en hebben meer Simdollars op hun rekening staan dan ze kunnen tellen! Spelers kunnen hun Sim op pad sturen om het te gaan maken in de filmwereld, waar ze als acteur of regisseur hun dromen uit kunnen laten komen. Als de Sims van een speler muzikaal zijn, kunnen ze beroemd worden door een band te beginnen. Oefening baart kunst en het zal dus even duren voor je Sims genoeg kunnen verdienen met optredens in kroegen en gevraagd worden voor grote optredens. De Sims 3 Na Middernacht geeft spelers toegang tot een bruisende stedelijke omgeving vol bubbelbaden, luxe appartementen, metro’s en meer! Spelers kunnen ervoor kiezen om even uit te puffen in een plaatselijke kroeg, beroemdheden spotten in de hipste clubs, naar een optreden van hun favoriete band in de buurt gaan kijken of drankjes mixen om wat extra geld te verdienen. In De Sims 3 Na Middernacht gaat het dak er pas echt vanaf als het donker wordt.

De Sims 3 Na Middernacht is ontwikkeld door The Sims Studio en pegi rating 12+. Ga naar www.DeSims3.nl voor meer informatie en bezoek www.info.ea.com om materiaal te downloaden.

*Je hebt De Sims 3 voor PC/MAC nodig om te spelen.

###

Over De Sims

In februari 2010 werd de 10e verjaardag van de De Sims™-gamereeks gevierd, de game waarin spelers virtuele levens kunnen simuleren op een computer. Sinds de lancering in februari 2000 zijn er meer dan 125 miljoen exemplaren verkocht. De Sims is in 22 talen vertaald en verkrijgbaar in 60 verschillende landen. De reeks werd in korte tijd over de hele wereld populair en zelfs een cultureel fenomeen. Sinds de lancering in juni 2009, zijn er wereldwijd van De Sims 3 meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht tot nu toe. Daarmee is dit de best verkochte PC-game van 2009 in Noord-Amerika en Europa. Dat er veel fans zijn, valt af te leiden uit de 180 miljoen downloads van materiaal dat door spelers gecreëerd is, zoals Sims, huizen, verhalen en meer. De communitysite van De Sims 3, www.desims3.nl en .be, verwelkomt maandelijks tot wel zeven miljoen unieke bezoekers. Iedere minuut wordt er 260 maal materiaal gedownload en tot op heden zijn er 3 miljoen uploads uitgevoerd, waaronder 13 films per uur.Het YouTube-kanaal van De Sims 3 staat in de top 10 van meest bekeken gesponsorde kanalen aller tijden. In totaal zijn de filmpjes die hier op staan al meer dan 37 miljoen keer bekeken. Bezoek de officiële website van De Sims 3 om te zien wat de spelers allemaal gecreëerd hebben op www.desims3.nl of .be of neem een kijkje op het officiële YouTube-kanaal van De Sims op https://www.youtube.com/user/TheSims. De Sims 3 is op dit moment verkrijgbaar op PC, Mac, iPhone®, iPod touch® en mobiele apparaten. Vanaf 26 oktober 2010 zal De Sims 3 ook verkrijgbaar zijn voor het PLAYSTATION®3 computer entertainment systeem, Xbox 360 videogame and entertainment systeem en Nintendo DS™. De game zal ook uitkomen op de Wii™ op 15 november 2010 en in 2011 op de Nintendo 3DS.

Over Electronic Arts

Electronic Arts Inc. (EA), dat haar hoofdkantoor in Redwood City in Californië heeft, is een van de grootste ontwikkelaars en uitgevers ter wereld op het gebied van interactieve entertainmentsoftware. Het in 1982 opgerichte bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling, uitgifte en wereldwijde verspreiding van interactieve software voor videogamesystemen, personal computers, draadloze systemen en internet. Electronic Arts brengt zijn producten onder vier merknamen op de markt: EA SPORTS™, EA™, EA Mobile™ en POGO™. In het boekjaar 2010 registreerde EA 3,7 miljard dollar aan opbrengsten en bezat het bedrijf 27 titels waarvan meer dan één miljoen exemplaren zijn verkocht. EA’s homepage en online gamesite zijn te vinden op www.ea.com. Ga voor meer informatie over de producten van EA en de volledige teksten van persberichten naar http://info.ea.com.

EA, EA SPORTS, EA Mobile, POGO, and The Sims are trademarks of Electronic Arts Inc. Mac, iPhone, and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. Wii and the Nintendo DS are trademarks of Nintendo. “PlayStation” is a registered trademark of Sony Computer Entertainment Inc. Microsoft, Xbox and Xbox 360 are trademarks of the Microsoft group of companies. All other trademarks are the property of their respective owners.

20 reacties

 1. Hoii,

  Heb net the sims 3 na middernacht geïnstalleerd ( op mac ) en de installatie verloopte prima, toen ik de game daarna op wou starten kreeg ik een meldingsvenster met daarop : er is een onbekende fout opgetreden. dan kan ik enkel OK drukken en dan sluit het spel weer af, ik krijg zelfs het opstartscherm van de sims niet meer.
  Dit is echt raar want ik heb alle andere uitbereidingen enzo maar nooit dit gehad.
  Hopelijk weet iemand raad 😀
  Dankjewel

 2. ik zou het niet weten sorry, misschien kan je hem opnieuw installeren is de installatie niet helemaal goed gegaan. Ik krijg overigens welk elke keer de foutmelding dat de ea downloadmanager niet kan opstarten, maar ik kan wel gewoon spelen. Hebben meer mensen dit? Of weet iemand er raad mee?

  1. Dat gedoe met de EA DM hebben erg veel mensen: je kan het spel wel gewoon spelen. Maar bij sommige verdwijnt die error na een paar keer spelen, bij andere (bij mij bv) blijft de error. Hopelijk snel een oplossing.

 3. Hee,
  Ik ken dit probleem ik heb zelf ook een mac en heb dit al een aantal keer meegemaakt. Het is heel erg vervelend, maar wat ik doe is het laatst geïnstalleerde EP verwijderen en hem opnieuw installeren. Bij mij helpt dit altijd. Hopelijk heb je er wat aan.

 4. hoooi,

  \eerlijk gezegt valt de sims 3 na middernacht toch wel een beetje tegen!
  heb hem in dl gekochtt.
  want was daar op vakantie :p.

  ik heb er geen problemen mee ofzo..
  xx

 5. Heej,

  Ik heb voorlopig een oplossing maar dit is het ook niet hoor..
  Ik heb NM eraf gegooid en ook supersnelle accessoires en dan NM er terug opgezet en dan doet ie het wel maar als ik dan daarna supersnelle accessoires installeer dan doet ie het weer niet meer.. echt raar.
  Altijd die problemen! Ik had naar EA gebeld, ze zeiden dat niets van externe opslagapparaten of dergelijke mocht aangesloten zijn bij het installeren en spelen en Itunes mocht ook niet actief zijn ik zei dus dat dat allemaal niet het geval was, dan vroeg ze men email adres om me verder op de hoogte te houden..omdat ze niet wist wat het kon zijn. 2 dagen later kreeg ik een mailtje met daarin hetzelfde wat ze al gezegd had aan de telefoon. Ik speel de sims 3 heel graag maar ben het stilletjes aan wel beu aan het worden, het kost al zooo véél al die uitbereidingen dan verwacht je dat je thuiskomt, het installeert en gewoon kan spelen.. maarja.. alvast bedankt voor het antwoorden! véél succes nog 🙂

  Groetjes

 6. Hallo,

  Bij mij het zelfde mac/Sims 3 Middernacht probleem.
  Ea geeft zelfde antwoorden als eerder beschreven.
  Wat nu?

  Groetjes Martijn

 7. Heey.
  Met dat probleem, ik heb alle sims er af gegooit!
  En toen na middernacht geinstraleert. Toen heb ik hem weer verwijdert.
  En toen Wereldavonturen eerst op gezet. ging goed.
  En toen Luxe op gezet, ging goed.
  En toen Ambities er op gezet, ging goed.
  En toen Supersnelle, ging goed.
  En toen na middernacht. ging fout.
  Ik word er ziek van!

  Weet iemand raad?

 8. hee,
  ik heb een vraag. Ik heb zelf de Sims 3, Sims 3 de luxe en Sims 3 wereld avonturen. Die zitten allemaal bij elkaar zeg maar. Als ik de sims 3 na middernacht installeer is dat dan een appart spel of word dat dan gewoon bij de andere sims 3 gedaan?

  ik wacht graag op antwoord:D

 9. Hallo,

  heb net de sims na middernacht gekocht.
  ik had het op 1 pc (windows) geïnstalleerd, toen kreeg ik een laptop waar ik het op wou installeren.. nadat ik de sims 3 succesvol geïstalleerd heb, begon ik aan de installatie van Sims 3 na middernacht. Tijdens de installatie moet ik het spel bijwerken, dat doet ie automatisch maar zegt dat het niet lukt…. heeft iemand anders ook met dit probleem gezeten en het op kunnen lossen?
  mail dan aub naar: lauri2002@live.nl

  alvast bedankt,
  Lauri

 10. als ik de sims 3 wil instaleren zit ik bij de instalie en dan ondertussen dat hij aan het instaleren is zegt hij altijd fout …. blablabla en dan staat er opnieuw of annuleren en als ik op pnieuw druk en is bijna gdn doet hij niet meer verder wat moet ik doen aub ik vind da echt een supercool spel<:)

 11. Ik heb juist hetzelfde probleem :s maar bij mij wilt niets meer starten er komt altijd “er is een onbekende fout opgetreden” enja dan heb ik er alles is af gegooid en het werkt nog altij ni … kheb ongeveer zo een 5 uitbreidingen maar geen 1 werkt 🙁 vroeger kon ik ze allemaal spelen maar toen had ik de wereldavonturen gekocht en wou ik deze instaleren en sinsdien gaat niks meer … iemand een oplossing ?

 12. Ik heb datzelfde probleem ook gehad. Probeer het spel eens opnieuw te installeren en na elke installatie van een uitbreidingspakket even kijken of er een update is, niet pas als alles geïnstalleerd is. Ik weet niet of het werkt, maar je kunt het altijd proberen. Succes!

 13. daarstraks geprobeerd, installeren doet die wel maar als ik het wil spelen begint die weer over een onbekende fout :s zelfs bij het basis spel … maar toch bedankt voor de hulp ! 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *