Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds en Nieuws

CNN over het 10 jarig bestaan van De Sims

CNN heeft een artikel online gezet waarin ze praten over het 10 jarig bestaan van De Sims, en hoe EA dat viert met nieuwe games. Verschillende games komen in dit artikel aan bod, maar met name gaat het over De Sims 3 voor Consoles. Het is een erg leuk artikel om te lezen en gaat toch is over iets anders dan de normale reviews, even weer wat anders om te lezen!

Get up. Shower. Get dressed. Kiss the spouse. Go to work. Come home. Maybe go see a show, go to a party or just hang out. Go to bed. Do it all over again. Sound like your day? Millions of people in 60 countries around the globe are doing the same thing in the world’s most popular life-simulator franchise, “The Sims,” and have been for the past 10 years. The “Sims” franchise is celebrating its 10th anniversary this year with a new release, “The Sims 3,” for the PlayStation 3, Xbox 360, Wii and Nintendo DS. While it’s the first “Sims” title for the PS3 and Xbox 360, PC players have been living, dying, growing and sharing in the Sims world through 39 different games and expansion packs.

| New game celebrates 10 years of ‘The Sims’ op CNN |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>