Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds, De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

De muzikanten achter De Sims 3

Gamespot heeft een aantal muzikanten geïnterviewd die te horen zijn in De Sims 3 Na Middernacht of De Sims 3 voor Consoles.

Like the sims themselves, the music in the Sims games has evolved over time. Now that they are moving out of suburbia and into the big city, the sims need their own soundtrack to dance and thrive to. There are many artists that lend their talents to the soundtracks, and we caught up with some of them to see how they got involved in their music and how they stumbled into making music for games.

Below we have Mickey Factz who did “Dreamland” for The Sims 3 on console, along with King Fantastic (artists Killer Reese One and Troublemaker), Hadag Nahash (Guy Mar), and Electrolightz (Eroc, Name Brand, Rami Dearest, and Barry Romance) for The Sims 3: Late Night.

| Gamespot: Sound Byte: The musicians behind The Sims 3 |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>