The Sims Townhall website ge-update met nieuwe video’s

Een tijdje geleden hadden wij al een bericht gemeld over het The Sims Townhall event en de website die daarvan online gekomen was. De website is inmiddels geupdate met nieuwe video’s van de presentatie. In de video’s zie je o.a De Sims Middeleeuwen en De Sims 3 voor Consoles. De video’s zijn erg leuk om te bekijken, neem zeker eens een kijkje op de website!

De video’s hebben we afgelopen week al gemeld op Sims3Nieuws zelf, deze kun je hier vinden.  Ook handig om te weten is dat een Town Hall event of meeting een openbare meeting is die georganiseerd is door EA Amerika waar zij de nieuwste games laten zien. Het heeft dus niks te maken met de ingame townhall / stadhuis.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *